2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه ولی اخه این که دیگه خاطره ترسناک نمیشه  پاش خورده ب اون یکی‌ پدربزرگش😂😂😂

😂😂اخه نوشت طنزوترسناک فک کردم قسمت ترسناکش ترسیدنش بوده اخه معمولاوقتی یکی فوت میکنه بچه هامیترسن کسی که فوت کرده  شب بیادبعدگفتم لابدخوابالوبوده خورده به پدربزرگش هول شده ترسیده دادزده

اره بگو

اوایل ک شروع ماجرا بوده ی شب تو حیاط خواب بوده دیده دوتا ادم خیلی قد بلند(میشناخته هردورو)از دور دارن میان وقتی نزدیک میشن پسرعموم میبینه ایقد قدشون بلنده ک باقدم گذاشت تو حیاطا دارن رد میشن و دور شدن

بعد چند وقت بازم توحیاطشون خواب بوده سرش زیرپتو صدای پا میاد ک داره قدم میزنه میگف از پایین میومد بالا سر من یکم مکث میکرد باز دوباره راه میوفتاد سمت پایین میگف چندباری تکرار کرد منم جرعت ک بخوام سرمو اززیر پتو دربیارم نداشتم چون مطمعن نبودم با چ صحنه‌ای ممکنه رو ب رو شم 

خدایا شکرت

میگف ی شب تو اتاق خواب بودم دیدم بابام(عموم)هی میاد سرک میکشه میخنده میره بعد اومد بالا سرم ی لیوان اب برداشت خورد رف

صبحش ب زنعموم میگه بابا چرا دیشب هی میومد تو اتاق زنعمومم میگه دیشب بابات اصلا تکون نخورده ازجاش اونجا مطمعن میشه ک جن بوده

خدایا شکرت

ی بارم میره تو اتاق خواهرشو میبینه با قد خیلی کوتاه

بعد میره سربازی میگه ی شب خواب بودم دوستم شروع کرد تکون دادن تخت ک پاشو باید بری سرپست اونم خوابالود میگفته من تازه از پست اومدم برو بزار بخوابم اونم هی تکون میداده ک پاشو برو سرپست میگه تابرگشتم دیدم ی چهره وحشتناک تو چندسانتی صورتم زل زده ب من میگه توان تکون خوردن نداشتم

صبحش زنگ میزنه مادرش اونم میره پیش دعا نویس میگه پسرت جن داره برید خداروشکر کنید بهش اسیب نزده دیوونش نکرده

خدایا شکرت

ی بارم خونه مادرخانمش بوده میگف خانمم خواب بود دیدم مادرخانمم اومد سرک کشید میگف منم نیمخیز داشتم نگاش میکردم میگف چندباری ک اومد فهمیدم مادرخانمم نیس اونم فهمید ک فهمید میومد سرک میکشید میخندید

خدایا شکرت
نه بابا ما دوسه تا بچه بودیم خواب بودیم من که جیغ زدم اونام پاشدن اونام بابا بزرگا دیدن شروع کردن به ...

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه بابا ما دوسه تا بچه بودیم خواب بودیم من که جیغ زدم اونام پاشدن اونام بابا بزرگا دیدن شروع کردن به ...

واییییییییییییییییییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🫠