2777
2789
عنوان

بچهااا تلگرام شماام این مدلیه؟

24 بازدید | 19 پست

مخاطبی ک حذف میکنی از نلگرام باز واستون میادش؟

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

یس

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اونجا باید جدا حذف کنی

خب جدا حذف میکنم باز میان

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
نه من یکیو پاک کردم از مخاطبین تماست هم پاک کردی؟ اگه تو مخاطبینت نیست تلگرامتو به روز رسانی کن

بببن تو مخاطبین حذفش میکنم میام از تلگرامم حذف میکنممم باز چن روژ میگژره میادش تلگرامم

اره

من از تلگرامم پاک میکنم مخاطبو باز بعد چن روز میادش

قسمت تنظیمات حریم خصوصی همگام سازی مخاطبین رو بزن

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
وقتی فیلت ر شکنت روشنه اینکارو میکنی؟ نتت روشنه؟ 

بدون فیر شکننن  اره نتم روشنه مخاطب حذف میشه از تلگراممم ولی بعد چند روز دوباره میادش تو تلگرامم

قسمت تنظیمات حریم خصوصی همگام سازی مخاطبین رو بزن

باش