2777
2789

ی غلطی کردم ترمیم شرکت کردممم الان صب امتحان ریاضی دارم هیچی بلد نیسم باید شب بیدار بمونمممممممممم مریض شدم بدن درد دارمممم بعد دو دیقه ای ی بارم خودمو لعنت میکنم چرااااا ادم نمیشم چرا همش شب امتحانی باید باشم حالا قبلا ی بار خوندمش ولی خببببب 

از اونور وسط این بدبختی دلم تنگ اون پدر صلواتی شده😂💔😭 

بعد خود تخریبیم بالاس تو این ساعات مبارک  

چه اوضاعیهههه😂💔😊

اقا بخدا نصیحت کنید کلا از سایت میرم ی مدت طولانی نبودم کلا باز میرممم 

پ ن:  بزارید دلم خوش باشه که مثلا خیلی براتون مهمه 😂

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

برو درستو بخون خوب نمره بگیر که همین امسال از شر امتحان و این چیزا خلاص شی

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا تو خوبی من دیروز انقد حالم واسه امتحان ریاضی خراب بود

رفتم به اکس کلاس هشتمم پیام دادم 

طرف اینجوری بود که ودف 😐

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

وای خدایا😂😂😂

خواهشا هرکاری میکنی دلت برای اون پدر صلواتی تنگ نشه. فقط همون کمه این وسط!!!😂🙌🏻

پارسال چند شدی عزیزم؟ فردا چند بشی خوشحالی؟

والا از این حرفا باید بزنیم که عزیزمممم برو سر درس فردا هم سایت هست بعد امتحان و اینا دیگه😂 برو🔪🔪🔪

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
برو بخواب صبح سرحال باشی خواب نمونی

عزیزم زیاد درس ازم مونده کاش میشددد بخوابم انقد خستممممم خدا میدونه این چند روز همش سرم شلوغ بود

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
برو درستو بخون خوب نمره بگیر که همین امسال از شر امتحان و این چیزا خلاص شی

چشم

بابا تو خوبی من دیروز انقد حالم واسه امتحان ریاضی خراب بود رفتم به اکس کلاس هشتمم پیام دادم  ...

یا خدا🤣🤣🤣 چرا واقعاااا 

فک کنم عوارض امتحاناس عزیزم همه رد دادیم 🥲😂

وای خدایا😂😂😂 خواهشا هرکاری میکنی دلت برای اون پدر صلواتی تنگ نشه. فقط همون کمه این وسط!!!😂🙌🏻 ...

وای عزیزم اصلا ی حال کثافتیم🥲🤣 

افتضاااح 

16 ام بشم اوکیم🤣 

چشم چشم😁😂

وای عزیزم اصلا ی حال کثافتیم🥲🤣  افتضاااح  16 ام بشم اوکیم🤣  چشم چشم😁😂

دخترعمو درسخون من از ایناست ک از شدت درسخون بودن چندشه...خدایا منو ببخش😂😂🙌🏻 ولی ۱۹ شده فردا میخواد ترمیم کنه میگه نمرم خیلی بده 😑 من تا جایی که یادمه ریاضی ۱۵ عالی بود😂

وایییی خداوندااا😂😂😂

بخدا بعد الان ناراحتم که چرا شب بخیر بهم نگفته

جالبیش اینه از شیش ساله پیش ندیدمش

این امتحانا تموم میشه ولی منم باهاشون تموم میشم😭🥲

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
بخدا بعد الان ناراحتم که چرا شب بخیر بهم نگفته جالبیش اینه از شیش ساله پیش ندیدمش این امتحانا ...

خدایا خودت به کنکوری هامون کمک کن😂🙌🏻

اخه اکس کلاس هشششتم

دخترعمو درسخون من از ایناست ک از شدت درسخون بودن چندشه...خدایا منو ببخش😂😂🙌🏻 ولی ۱۹ شده فردا میخو ...

دقیقاااا 

یا خدا چ بچه درسخونیه 

دقیقاااا  یا خدا چ بچه درسخونیه

اره خیلی درسخونه

حالا بیخیال ایشون که از ۱۹ ناراضیه😂🙌🏻

برو ادامه درس عزیزم. برسی تموم کنی. موفق باشی❤️