2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط دینی راضی بودم واسه ریاضی نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم میگم اگه فقط 3 تا امتحانمو‌ خراب کنم دوتاش غیبت خورده و یکیشم‌ ریاضی نرسیدم خوب بخونم باید قید فرهنگیانو‌ بزنم؟ راست و حسینیشو بگو بهم خیلی نگرانم

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

فقط دینی راضی بودم واسه ریاضی نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم میگم اگه فقط 3 تا امتحانمو‌ خراب کنم دوتا ...

نه همین تسلیم بشی قیدشو زدی تابستون جوری اون درسا بخون خرداد سال دیگه یک ساعت بخونی برات تجسم شه بری ترمیم

توبه شکستم🫀🙂

نه همین تسلیم بشی قیدشو زدی تابستون جوری اون درسا بخون خرداد سال دیگه یک ساعت بخونی برات تجسم شه بری ...

من فقط به فکر فرهنگیانم‌ یعنی نمیتونم برم؟

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

من فقط به فکر فرهنگیانم‌ یعنی نمیتونم برم؟

از من تو بدترش رفتن فکرت بذار رو بقیه اونا بالا بگیر اینا ترمیم میزنی بعد آمدن نتجیه خرداد ۱۲ ارزیابی میشی تو‌همون زمان ترمیم این درسا بزن

توبه شکستم🫀🙂

از من تو بدترش رفتن فکرت بذار رو بقیه اونا بالا بگیر اینا ترمیم میزنی بعد آمدن نتجیه خرداد ۱۲ ارزیاب ...

منظارت شهریوره؟