2777
2789

درواقع سوال من نیست سوال خواهرمه ... ازم پرسید پسرا از چه سنی عاشق میشن ؟ ممکنه ۱۲ یا ۱۳ سالگی ؟؟ خودمم نمیدونم راستش خواهرم ۱۳ سالشه ، به نظرتون طبیعیه تو این سن فکرش بخاطر این چیزا مشغول بشه ؟ حالا کسی جوابشو میدونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سوال جوابی نداره:///

اونی که با عشق اشتباه گرفته میشه دوتا هورمون بالا پایین شدنه که از ۱۲ تا ۱۶ سالگی شروع میشه تا سنین بالا

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

اره عادیه بابا

شاید باورتون نشه  ولی پسرعمو یکی دوستام 12 سالشه رو من کراش زده بود🤣هر چی منو میدید میگفت جووون خوشگله شماره میدی🤣گفتم خدایا شانسو ببین همه رو برق میگیره منو تیر برق

پسرا شروع سن بلوغ تا ۱۶ سالگی و گاهی بیشتر هست عاشق شدن در سن ۱۲ به علت بلوغ سنی هست  که و هورمون‌ های بدن و تحریک های مورمونی که شروع میش

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

احتمالا خودش عاشق پسری به این سن و سال شده😅

بگو نه عشقی نیست همش هوس بچگانه و تغییرات هورمونی هست تا بشینه سر درس و مشقش 

خدایی من تو این سن به غیر از رنگ لباس عروسکام به چیز دیگه ای فکر نمیکردم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
حالا منظور همون حجوم هورمون های بلوغ هستش ، کلا میشن یعنی ؟

معلوم نیست واقعاً😅

بلوغ توی پسرا از سن ۱۲ تا ۱۶ سالگی شروع میشه

حالا این که واقعاً عاشق میشه یا نمیشه یا بخاطر تغییرات هورمونی هست اصلا معلوم نیست

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
والا من قبلا فکر میکردم خارج اسم یه کشوره

مگه نیست ؟؟؟؟😳😳😳😳

😂😂😂😂😂😂😉

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.