2777
2789
عنوان

با ۳۰سال سن میشه ادامه تحصیل داد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 26 بازدید | 28 پست
سلام معلومه که میشه  سی سال سن زیادی نیست  مهم اینه هدف داشته باشی  به نظرم رشته ک ...

کلا به کامپیوتر علاقه دارم ولی آینده ی شغلیش نمیدونم خوبه یا نه

واسم دعا کنید لطفا🙏

سلام معلومه که میشه  سی سال سن زیادی نیست  مهم اینه هدف داشته باشی  به نظرم رشته ک ...

ببخشید شما که رشتتون کامیپوتر بوده بنظرتون دوره های برنامه نویسی بیرون هم کارآمد هستن؟؟ مثلاً واسه کسی که رشتش کلاااا ی چیز دیگه بوده و کامپیوتر رو در سطح مقدماتی بلده 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که میشه مگه سی سال سن زیادیه،تو بخونی چهل سالگی حتی میتونی ارشد داشته باشی فقط چون بچه داری ...

بعد تو اون سن میتونم وارد بازار کار بشم؟

بچه ها رو مادرم حمایت میکنه 

واسم دعا کنید لطفا🙏

بعد تو اون سن میتونم وارد بازار کار بشم؟ بچه ها رو مادرم حمایت میکنه 

معلومه که میشه،زوج پزشک رو دیدی تو اینستا تو سن سی و‌پنج سالگی پزشکی شروع کردن اونو نگاه کن یکم انگیزه میگیری

ببخشید شما که رشتتون کامیپوتر بوده بنظرتون دوره های برنامه نویسی بیرون هم کارآمد هستن؟؟ مثلاً واسه ک ...

آره 

ببینیداکثر  دانشگاه های ایران چیزی به اسم برنامه نویسی آموزش نمیدن یعنی فقط دروس پایه رو تدریس میکنن

خیلی از برنامه نویس ها اصلا دانشگاه کامیپوتر نخوندن 

اگه خواستین زبان برنامه نویسی یاد بگیرین 

برنامه نویسی BACKEND 

زبان های برنامه نویسی جاوا و پایتون پراستفاده هستن و بهتر میشه کار گیر آورد

خیلی ها که رشته هنر هستند و اصلا کامپیوتر نخوندن هم طراح رابط کاربر میشن 

UI/UX DESIGNER میشن در واقع که دوره های آکادمی FLASHPLUS این رو آموزش میده اگه دوست داشتین 

آره  ببینیداکثر  دانشگاه های ایران چیزی به اسم برنامه نویسی آموزش نمیدن یعنی فقط دروس پای ...

آهان ممنونم 

این فلش پلاس کجاها هست مجازی آموزش دارند یا حضوری ؟

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...