2821
2789

منم ۱۶۳ قدم 😔😔😔۶۷ کیلو ام

خیلی ناراحتم دوست دارم ۵ کیلو کم کنم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۱۶۴قدم ۶۶وزنم. 

بنظرم خیلی چاق وبد نیستی. من خودم دوست دارم برم تا۶۴ ولی بقیه همش میگن چرااین جوری شدی خیلی ضعیف شدی مریضی چیزی هستی😑🤦🏻‍♀️

فکر کن قهوه بنوشی ته فالت باشد🥀بعد از این دیدن او فرض محالت باشد🥀از خدا ساده بپرسی که تو اصلا هستی🥀گریه ات باعث تکرار سوالت باشد🥀چمدان پر بکنی خاطره ها را ببری🥀عکسهایش همه ی عمر وبالت باشد🥀روز و شب قصه ببافی که تو را می خواهد🥀باز پیچیده ترین شکل خیالت باشد🥀توی تنهایی خود فکر مسکن باشی🥀قرص اعصاب فقط چاره ی حالت باشد🥀ای که از کوچه معشوقه ما می گذری🥀قسمت ما نشد این عشق حلالت باشد🥀🖤

چند سالته?

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
منم ۱۶۳ قدم 😔😔😔۶۷ کیلو ام خیلی ناراحتم دوست دارم ۵ کیلو کم کنم

خوبی دیگه چراناراحتی انقدر

فکر کن قهوه بنوشی ته فالت باشد🥀بعد از این دیدن او فرض محالت باشد🥀از خدا ساده بپرسی که تو اصلا هستی🥀گریه ات باعث تکرار سوالت باشد🥀چمدان پر بکنی خاطره ها را ببری🥀عکسهایش همه ی عمر وبالت باشد🥀روز و شب قصه ببافی که تو را می خواهد🥀باز پیچیده ترین شکل خیالت باشد🥀توی تنهایی خود فکر مسکن باشی🥀قرص اعصاب فقط چاره ی حالت باشد🥀ای که از کوچه معشوقه ما می گذری🥀قسمت ما نشد این عشق حلالت باشد🥀🖤

هم قدتم ، ۵۸ کیلومه بازم حس میکنم چاقم ، باشگاه برو

ادما تو هروزنی فکرمیکنن چاقن ولاغرترشن بهتره

خوبی دیگه چراناراحتی انقدر

نه پره بدنم دوسدارم جمع تر باشم مثلا تا ۶۳ یا۶۲ بهتره

عاقا کار خاصی نکننننننن،،امروز 100گرم  چای سبز بخر،از فردا صبح همه چی بخور،اما کم بخور مثلا صبحانه از یه نون بربری کامل،نصفش کن،اگه سیب 4تا میخوردی نصف کن،2ساعت بعد از وعده غذایی دمنوش چای سبز بخور،دوبار در روز،شبها هم هرچی شام داشتین بخور منتها کم و بدون نون و برنج بزن بر بدن ،کم کم وزنت کم میشه ،حرص خوردن نداره که

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
ادما تو هروزنی فکرمیکنن چاقن ولاغرترشن بهتره

شما دیگ لاغری تا ۶۰ بشی بهتره باسن و سینه رو بزرگ کن