2777
2789
عنوان

۷۰ کیلو ام قدم ۱۶۳

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 39 پست
ممنون گلم

فدات

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
جدی

بله عزیزم زیاده؟ 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نصف نون بربری😂😂😂خیلیه هااا

مثال زدممن 😅😂مثلا اگه نون کامل میخوره،نصفش کنه،اگه نصف نون بربری رو‌میخوره اونو نصف کنه،،هر چقدر که میخوره نصفش کنه

نه ثروت تاکنون زاییده مردی ⁦نه قصر و کاخ درمان کرده ✧⁩ دردی⁦✧ ⁩ برو انسانیت را مشتری باش ☆⁩ قضاوت میشوی با آنچه کردی

ممنون از دلگرمیت دارم کم میکنم کم کم 

به امید خدا حتما کم میکنی فقط حواست باشه به بدنت آسیب نزنی دختر عموم قدش ۱۷۰ هست و وزنش ۸۹ کیلو بود تو یکسال با رژیم دکتر تغذیه و ورزش تو خونه الان زیر ۸۰ هست همیشه و خیلی خوب و خوش هیکل شده ۱۰ کیلو کم کرده

و بعد ۵ سال دیگ به وزن قبلی برنگشته

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
به امید خدا حتما کم میکنی فقط حواست باشه به بدنت آسیب نزنی دختر عموم قدش ۱۷۰ هست و وزنش ۸۹ کیلو بود ...

ممنونم گلم چقد مهربونی⁦❤️⁩

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
ممنونم گلم چقد مهربونی⁦❤️⁩

عزیزمی😘برام دعا کن مامان بشم خیلی ناامیدم 🥲

عزیزمی😘برام دعا کن مامان بشم خیلی ناامیدم 🥲

عزیزدلم بیا بغلم فدات بشم بالاخره مامان میشی مطمئنم ⁦❤️⁩

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
عزیزدلم بیا بغلم فدات بشم بالاخره مامان میشی مطمئنم ⁦❤️⁩

😘راست میگن تپلا مهربونن🥰