2777
2789
خب پس تقصیر خودته عزیزم. ببخش اما برای خودت احترام و ارزش قائل نیستی اونم اینجوری میکنی. باید یه جدر ...

میدونی از چی بیشتر ناراحت شدم شوهرم با اینکه دید رفت پیشش باهاش بگو بخند میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله احساسات مستقله. ولی خیلی ببخشید خیلی عذر میخوام واقعا شرمنده ام شما حاضری به مادرت بگی مثل گاو ب ...

من اگه شیر داشتم حتما به بچم میدادم بهترین حس دنیاست انگار از یه چیز یا ارزش محرومش کردم

مادرشوهر ایشون به عروسش همچین حرفی زده حالا برا اشتهاش یا وزنش یا هر چیزی  من این صفت رو به خو ...

حالا اشکالی ندارد اون موقع حرکت گرفته خواستی یه چیزی بگی

میدونی از چی بیشتر ناراحت شدم شوهرم با اینکه دید رفت پیشش باهاش بگو بخند میکرد

مردا اکثرا انگار دوزاریشون نمیوفته. بنظرش اصلا عیبی نداشته. 

اگه اخللقش تند نیست بهش گله کن و بگو ناراحت شدم ازت که به زنت توهین کرد و حرفی نزدی ازم نخواه دیگه عذای اون خونه رو بخورم.  

اگه ام اخلاقش تنده فقط گله رفتار مادرشو کن و به روش نیار که سر انتقام گرفتن قراره تا مدتها اونجا شام و ناهار نخوری فقط خودت با سیاست اینکارو بکن 

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
حالا اشکالی ندارد اون موقع حرکت گرفته خواستی یه چیزی بگی

نه اخه کسی منو مجبور نکرد این انتخاب من بوده دلیلش هم همین بود

میرفتم بازار پاساژ اینور اونور همینکه گشنش کیشد باید میشستم ی جایی در میاوردم میذاشتم دهنش واقعا قشنگ نیست اینکار

عزیزم شما چرا فقط داری حرف خودتو میزنی. بله من اگه جایی بهم بگن گاو تا آخر عمر نمیرم. ولی حالا ایشون ...

منم واقعا اینبار این کار رو میکنم که بفهمه ناراحت شدم

من اگه شیر داشتم حتما به بچم میدادم بهترین حس دنیاست انگار از یه چیز یا ارزش محرومش کردم

آخه نکبتا اونا دایه مهربان تر از مادرن. شعورشون نمیرسه مادر برای بچه ش دلسوزتره

عزیزم این جواب رو که من دادم برای یه کاربری دیگه ایی بود. جمله ایی گفت که خوشایندم نبودم و این جواب رو دادم. منظورم شما نبودی. و قطعا هر مادری حاضره جونشو برای بچه ش بده شیر که دیگه چیزی نیست. میدونم شیر نداشتی

من خودمم لاغرم ربطی ب سختی نداره ژنتیکیه اینجوریه من دوتا زایمان داشتم همون وزن قبل زایمانمم  ...

بابا من اصلا با چاقی لاغری کاری ندارم هر کی یه جوری خوشگله من فقط از این ناراحتم که چرا بهم گفت گاو چرا از غذا خوردنه من ناراحت میشه