2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیشتر بخور تا حرصش درآد  چون دخترش لاغره به تو حسادت میکنه باورکن

خواهر شوهر من زخم معده داره من هروقت میرم خونه مادرشوهرم ی چیزی میخوام بخورم از همون پر میکنه میبره برا دخترش میگه تو بخور چرا دختر مردم بخوره 😂منم میخندم بهش بیشتر میخورم تا بترکه 

منم قید خونه دار شدنو زدم ولی باهاشون نرفتم تو یه ساختمون....  انگار ملت عقل ندارن هنوز که ...

اونموقعی ک پول نداشتیم و نشد 

الانم ک میخایم کرایه ها بالاست و همسرمم درآمدش کمه نمیتونه کرایه بده

خواهر شوهر من زخم معده داره من هروقت میرم خونه مادرشوهرم ی چیزی میخوام بخورم از همون پر میکنه میبره ...

🤣🤣🤣🤣🤣 واقعا خوش اشتهایی ی نعمت بزرگع منم متاسفانه لاغرم و اشتهام صفر

ترجیح میدید پیشش چیزی نخوری یاداز حرصش بیشترم میخوری

چیزی نخور. والله در شان آدم نیست برای حزص دادن بقیه خودشو کوچیک کنه. حتی مهمونی شام و ناهارم دعوتت میکنه چیزی نخور خودتو با بچه سرگرم کن و بگو خونه چیزی خوردم اشتها ندارم

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
ترجیح میدید پیشش چیزی نخوری یاداز حرصش بیشترم میخوری

ببین کلا مدلشه خسیسه 

ترجیحم کلاس گذاشتن هست برای خانواده شوهر  کمتر میخورم و قبلش یا بعدش تو خونه 

ته بندی میکنم یه چیزی نیخورم

کلا کم رفت و آمد میکنم  ازشون هیچی نمیخام

حق کوچکترین  دخالت هم بهشون نمیدم 

بدون جنجال به خواسته هام میرسم 

چون بی احترامی نمیکنم

من دوتا بچه دارم  از روز اول ک سینمو گرفت اولی همه میگن خیلی حس خوبی داره فلان  خوب بود ...

حرفتون اصلا قشنگ نبوده که حس مقدس مادرانه رو به گاو و بز تشبیه کردین. میتونستین فقط بگین دوست ندارم 

چیزی نخور. والله در شان آدم نیست برای حزص دادن بقیه خودشو کوچیک کنه. حتی مهمونی شام و ناهارم دعوتت م ...

ببخشیدا ولی خانومی ک تازه زایمان کرده بدنش احتیاج ب مواد غذایی داره چون مادرشوهرش بیشعوره و ب این اینجوری میگ طفلک گشنگی بکشه؟؟؟ تا کی بخاطر بقیه باید مراعات کنیم؟؟؟ 

اوناهم نمیفهمن ک ما مراعات میکنیم و احترام میزاریم میگن خره و نمیفهمه بزار بیشتر حالشو بگیریم

🤣🤣🤣🤣🤣 واقعا خوش اشتهایی ی نعمت بزرگع منم متاسفانه لاغرم و اشتهام صفر

مادر شوهر من سایه ام رو با تیر میزنه خیلی ازم بدش میاد چون شوهر داشتم قبلا طلاق گرفتم شوهرم ازدواج اولش بود و همیشه خیلی زیاد پشتمه از اول باهام سر جنگ داشت منم با پررویی تمامممممممممممممممممم میگیرمش به کلیه چپم هرکاری میخوام میکنم و میخندم بهش بی احترامب نمیکنم حرفاشم اصلا به دل نمیکیرم میدونم سختشه ارزو داشته برا بچه اش ولی زندگیمو جوری که خودم میخوام ساختم

13 سال به ما وعده داد که خونه میسازیم واستون امسال ساخت ولی وقتی بین عروسا و پسراش فرق میذاره، این ...

ب ما وعده ک نداده هیچی ی ذره جا داده طبقه پایین رو مخمون هم میره من فقط منتظرم خدا بهم خونه بده تا فرار کنم همین

مادر شوهر من سایه ام رو با تیر میزنه خیلی ازم بدش میاد چون شوهر داشتم قبلا طلاق گرفتم شوهرم ازدواج ا ...

دمت گرم واقعا 

کار درست رو شما میکنید ن مایی ک فقط حرص میخوریم اونم بیشترش بخاطر شوهر بی عقلمونه ک پشتمون نیس

ببخشیدا ولی خانومی ک تازه زایمان کرده بدنش احتیاج ب مواد غذایی داره چون مادرشوهرش بیشعوره و ب این ای ...

خب خونه خودش بخوره. مگه هر کی زایمان کرد باید بره خونه بقیه بخوره. مادرشوهرش شعور نداره میگم کمتر بره ساختمون اونا و هرچی لازمه خونه خودش بخوره

حرفتون اصلا قشنگ نبوده که حس مقدس مادرانه رو به گاو و بز تشبیه کردین. میتونستین فقط بگین دوست ندارم& ...

خب مگه گاو و بز مادر نمیشن شیر نمیدن ؟ به نظرم اصلا هم مقدس نیست چون همه پستانداران زایمان میکنن بچه ب دنیا میارن و بهش شیر میدن 

و من گفتم نظر شخصی منه و اصلا کسی به خودش نگیره 🥹احساسات و نظرات و سبک زندگی ها خیلی متفاوته