2777
2789
عنوان

خانمای که ماهر هستن توی کیک پزی 🎂

25 بازدید | 14 پست

سلام خانما میخوام کیک بپزم لطفا بگید چه کارهایی باعث میشه که خوب پف کنه؟ اصلا کیکام خوب نمیشن با اینکه چیزای که تو نت نوشته رو رعایت میکنم خمیر میشه،لطفا راهنماییم کنید 🙏🏻 اگر رسپی خوبی واسه کیک وانیلی سراغ دارید بدید 🌸

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

یه دستور کیک تو تاپیک هام هست

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم مرغ رو باید خوب هم زد 

برای هر نوع کیک متفاوته 

مثلا من ی سری زرده و سفیده رو جدا هم میزنم 

سفیده رو در حدی که شبیهه خامه بشه ۸ دیقه 

زرده ۵ دیقه در حد کرم رنگ شدن 

بکینگ پودر باید جدید باشه 

تخم مرغ به مقدار لازم 

تا ۲۰ دیقه نباید فر رو باز کنی 

نیم ساعت قبلش هم باید بزاری فر داغ بشه 

بعد کیکو بزاری بپزی 

تا ۱۰ دیقه هم بعد پخت تو فر بمونه 

که پفش نخوابه 

در کل هر نوع کیک نکات خاص خودشو داره


جدا جدا؟بعدش قاطیشون کنم؟

بله جدا جدا

مواد خشک رو به زرده ها اضافه کن 

آخر سر سفیده ها رو تویه چند مرحله به مخلوط زرده و آرد و اینا اضافه می‌کنید و خیلی آروم و در یه جهت هم می‌زنید

کیک بشدت پوک و پف دار میشه 

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد

واسه پف کردن من سفیده و زرده و جدا میکنم؛

سفیده و جداگونه با همزن انقدرررر میزنم که سفت میشه و پف میکنه

مرحله اخر هم که ارد و اضافه میکنی نباید خیلی همش بزنی؛در حدی که مواد قاطی بشن

«خدایا آرام کن دلهای ما را»

شکر یک لیوان با ۴ تا زرده هم بزن با همزن.بعد شیر و وانیل و ۱.۴ لیوان روغن رو اضاف کن و هم بزن بعد یه لیوان آرد رو الک کن با ی قاشق بکینگ پودر بع ترکیب بالا اضافه کن و دایره ایی و آروم هم بزن

بعد از اینورم ۴ تا سفیده رو انقد بزن تا رد همزن روش بمونه

بعد سفیده رو اضافه کن و به صورت زیر و رو آروم و لطیف هم بزن .جوری ک قشنگ ترکیب بشن بعدم بذار توو فر یا توستر

قالبتو از قبل گرم کن


واسه هر نوع کیک جدا جدا ؟  آخه ی سری کیکا مراحلشون متفاوته

من همیشه کیک اسفنجی میپزم 

چون واسه همه چی خوبه

تولد، کیک صبحانه، کیک میوه ای ،کیک عریان


❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
شاید کیفیت بیکینگ پودرتون خوب نیست

نمیدونم از لوازم قنادی گرفتم بهترینش چه مارکی هست؟

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

اگ ایتاع داری ایدیت بدع برات بهتریناع میفرستم😉😗

ایتا ندارم عزیزم روبیکا و تلگرام نمیشه؟

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز