2777
2789
رشتہ ھای دیگہ ھم من دیدم مثل مدیریت،اقتصاد و۔۔۔ طرای سمت ھای دیگم برق و حقوق و۔۔۔ دیدم

اون بانک خصوصیه دولتی ور نمیداره

نظر من یعنی نظر من لطفا کسی نخواد مثلا نظر درست خودشو به من تحمیل کنه اوکی 🤜😅🤛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسابداری دولتی یا ازاد؟؟

من چون سالی ک انتخاب رشتہ کردم قصد داشتم ک باز کنکور بدم در کنارشم ی رشتہ ای باشہ کہ اگر نشد قبول بشم اون کار داشتہ باشہ و نیاز ب انصراف نباشہ(اون زمان تا ی تایمی باید انصراف میدادی تا بتونی باز دولتی انتخاب رشتہ کنی)زدم غیرانتفاعی از شانس خوبمم ی غیرانتفاعی خوب افتادم ک اساتیدش خوبن و محیط عالی دارہ بعدش ک دیگہ امدم این رشتہ کم کم خوشم امد و دیدم استعدادش دارم ب کل بی خیال کنکور شدم

ینی منم ک زیست خوندم با یه دوره حسابداری میتونم تو بانک شاغل بشم؟

نگاہ گلم ھمہ ی رشتہ ھارو ک نمیگیرن بعصی از رشتہ ھا اونم خود بانک ھا تو آگھی استخدام مشخص میکنن شما میری ثبت نام میکنی بعد آزمون کتبی اگرم قبول بشی بعدش مصاحبہ بعد اگر قبول بشی میری برای بانک باید آگھی ھا قبلی رو چک کنی ببینی رشتہ ی شما رو ھم میخوان یا خیر اگر بودہ قبلا بعد باز صبر کنی باز ی بانک استخدامی بگیرہ از رشتہ ی شما ک ثبت نام کنی

ینی منم ک زیست خوندم با یه دوره حسابداری میتونم تو بانک شاغل بشم؟

نه اینجوری بود که همه میرفتن نه باید فقط حسابداری باشی میتونی بری آزمون معلمی بدی

نظر من یعنی نظر من لطفا کسی نخواد مثلا نظر درست خودشو به من تحمیل کنه اوکی 🤜😅🤛