2821
2789
عنوان

نابود شدن🙂🥲

45 بازدید | 22 پست

چه کسی نابودت کرد؟🙂

و چطوری این کار باهات کرد؟🙂

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم کی ولی میدونم دعا طلسم برام گرفتن خیلی تو زندگی عذاب کشیدم کاش تموم شه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

چجوری فهمیدی ؟!

از سختی ها و دردهایی ک کشیدم ک هیچکدومش حقم نبود

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

یه بنده خدایی ک بعد ۴ سال بهم گفت داره بهم خیانت میکنه 

الان دوسه سال گذشته فکر میکنم ک نه مطمعنم دیگه خوب نمیشم چون روحیم خرابه

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

یه بنده خدایی ک بعد ۴ سال بهم گفت داره بهم خیانت میکنه  الان دوسه سال گذشته فکر میکنم ک نه مطم ...

ضربه بدی خوردی 

خیلی خوب تونست دلتو بشکنه و بره 

قوی باش زندگی تموم نشده 

سر خودشم میاد

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

من خانوادم اول نابودم کردن بعد رفتم سراغ ی نفر ک خودمو از شر خانوادم خلاص کنم باهم معاشرت کردیم و بعدم ازدواج کردیم و برای دومین بار اون نابودم کرد طلاق گرفتم 3 سال پیش دوبار برگشتم پیش خانوادم ک خاهرا و برادرم باشند دوباره اونا نابودم کردن و از مجبوری دوباره تن دادم ب ی ازدواج دیگع و این دومی داره نابودم میکنع ....کلا این حکایت منع خاک تو سرم کنن با این وجوده منحوسم،😭😭😭😭😭😭😭😭😭😩😩😩😩😩😩

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

پس منم مثل خودتم آخه همیشه بی گناه مواخذه میشم 

چون دات پاکه

دوست نداری  کسی  عذاب بدی ولی عذابت میدن

ضربه بدی خوردی  خیلی خوب تونست دلتو بشکنه و بره  قوی باش زندگی تموم نشده  سر خودشم ...

بهش  میگم سرت میاد

میگه من کاری نکردم سر تو میاد سر من اومده

ولمم نمیکنه

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

من خانوادم اول نابودم کردن بعد رفتم سراغ ی نفر ک خودمو از شر خانوادم خلاص کنم باهم معاشرت کردیم و بع ...

تو دلت رو به بقیه خوش کردی

دوست داشتی کسی حمایتت کنه و پشتت باشه و دوست داشته باشه 

اما متاسفانه دلتو به هر کی خوش کردی رهایت کرد  اونم به بدترین شکل ممکن و هر کدوم بدتر دیگری بهت خنجر زدن

تو باید مستقل بشی یاد بگیری تنهایی زندگی کنی و تنها خودت رو قبول داشته باشی و نشون بدی که هیچ کس نمیخای و از کسی هم نترسی  

خداست که بهترین دوست توست

آخه پدر آدم که بچه شو میاره بدنیا بهش رحم نمیکنه چ انتظار از پسر مردم داریم ما

بهش  میگم سرت میاد میگه من کاری نکردم سر تو میاد سر من اومده ولمم نمیکنه

به حرفاش اهمیت نده 

عقده هاشو رو تو خالی می‌کنه

راهش کن تا بتونه راحت تر ضربه شو بخوره

2824
2823
2791
2779
2792