2789
عنوان

نابود شدن🙂🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 45 بازدید | 22 پست
تو دلت رو به بقیه خوش کردی دوست داشتی کسی حمایتت کنه و پشتت باشه و دوست داشته باشه  اما متاسف ...

اره ...وقتی دستت خالیه جیبت خالی تر چطوری میتونی خودتو مستقل کنی من تحصیلات آنچنانی م ندارم..... چطوری؟؟؟؟

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

نمیدونم کی ولی میدونم دعا طلسم برام گرفتن خیلی تو زندگی عذاب کشیدم کاش تموم شه

دعا و طلسم واقعا وجود داره 

ولی من مطعنم هر دعا و طلسمی باشه 

ی روز هم باطل میشه و همیشگی نیست

فقط باید قدرت خدا رو باور داشته باشی با اراده باشی تا بتونی زندگیت بسازی روحیه آت باید خیلی قوی باشه خیلیییییییییییی 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به حرفاش اهمیت نده  عقده هاشو رو تو خالی می‌کنه راهش کن تا بتونه راحت تر ضربه شو بخوره

عقده چیشو خب از وقتی بامنه من فقط سعی کردم دوسش داشته باشم

جوابم همیشه همینه باید بمیرم

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

اره ...وقتی دستت خالیه جیبت خالی تر چطوری میتونی خودتو مستقل کنی من تحصیلات آنچنانی م ندارم..... چطو ...

کلاس برو 

انجمن پرستاری مثلا عضو شو 

به دوستات آشنا هات بگو 

دوست پیدا کن برای خودت این قدر تنها نمون برو تو اجتماع خیلی راحت میتونی کار پیدا کنی  

خیلی ها هستن دانشگاه رفتن بیکارن

خیلی ها حتی دیپلم ندارن سر کارن پارتی مهمه

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

عقده چیشو خب از وقتی بامنه من فقط سعی کردم دوسش داشته باشم جوابم همیشه همینه باید بمیرم

اشتباه میکنی 

تو فقط باید خودت و خدا تو دوست داشته باشی 

همینی ک این قدر دوسش داری و اندازه خدات برای خودت بزرگش کردی باعث اشک تو میشه چرا؟ چونکه خدا میگه فقط باید عاشق من باشی فقط باید بخاطر من زندگی کنی هر کاری ک میکنی باید برای خدا باشه  ما باید از خدا بترسیم نه بنده هاش خدا رو باید بیشتر بنده عاشق دوست داشته باشیم 

این فردی ک اینقدر تورو عذاب داد با این حال دوسش داری 

اما اگر زندگیم یجا به مشکل بر بخوره سریع میگیم خدا چرا چرا شاکی میشیم

پدرم  با اخلاقای گندش

منم همین مشکل دارم

اشتباه میکنی  تو فقط باید خودت و خدا تو دوست داشته باشی  همینی ک این قدر دوسش داری و اند ...

من دیگه با خدا کار ندارم

خدا وقتی میبینه و میگ میتونه  تواناس و کاری نمیکنه

منم نمیخامش

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

کلاس برو  انجمن پرستاری مثلا عضو شو  به دوستات آشنا هات بگو  دوست پیدا کن برای خود ...

با کدوم پول عزیزم ...در ضمن ما از وقتی ک پدرمو مادرم فوت کردن دیگع هیچکس تو فامیل سراغ ماها رو نگرفته ک ببینن ما هنوز زنده ایم یا مرده بنده خدا کدوم پارتی ۳ سال پیش ک جدا شده بودم گفتم برم بیمه پدرمو وصل کنم ی حقوق ناچیزی بگیرم ک خدا ازشون نگذره هر موقع ک رفتم ب دروغ گفتن تو سر کار میری بازرس اومده خونه نبودی همسایه هاتون گفتن سر کار میری......با هر کیم قبل این جریانات دوست شدم همه ازم سو استفاده کردن ب نفع منافع خودشون ...دیگع نسبت ب همه بی اعتماد شدم 

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....