2777
2789
خب پس اگر جواب بدن هردو به جواب میرسیم😂

اره دقیقا 😂😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام♥️ اره حقیقتا نمیتونم به اون باوره برسم  ولی در کل ینفر گفت چیزی میخوای یجور تصور کن انگا ...

خب ببین در درجه اول باید باورت به این که خدا بهت میده رو تقویت کنی . این که هرچی بخوای رو  در زمان مناسبش به دست میاری. در درجه دوم این که با تصور کردن مشکل داری و راحت نیستی باهاش فعلا یه مدت بیا اون چیزایی که میخوای رو با جزییات بنویس یا بهشون فکر کن و بگو خدا مرسی که قراره بهم بدی .مرسی که قراره به دستش بیارم. بعد یه مدت که ذهنت قبول کرد که تو به اون خواسته هه میتونی برسی کم‌کم تصور رو تو زمان حال شروع کن . این طوری ذهنت راحت تر قبول میکنه

میفهمم چی میگی برای منم سخته چیزی که ندارم جوری باور داشته که انگار الان دارمش ولی خب ذهن ما قدرت من ...

اول باید اینجوری تمرین کنی که خدا یا کائنات مرسی که قراره بهم ببخشی بعد که ذهنت عادت کرد بعد زمان حال رو تمرین کن که انگار داریس

ای جانم  مبارکتون باشه عزیزم  میشه بیشتر توضیح بدید ؟ شرایط مالی اش رو داشتید ؟ من الا ...

من از چیزای کوچیک شروع کردم یادمه اولین بار از 50 هزار تومن شروع کردم درموردش نوشتم ک اگر داشته باشمش خیلی خوشحال میشم و باهاش برای خودم خوراکی دلخواهم رو می‌خرم و زیرش چند بار خداروشکر کردم همون روز عصر ی اتفاق افتاد و من 50 هزارتومن گیرم اومد و رفتم باهاش خرید کردم واسه خودم روز بعد 500 هزار تومن کردم و نوشتم ک باهاش گل خریدم و بخاطرش خیلی خوشحالم و ارتعاش خودمو بردم بالا و یک روز بعدش جذب کردم و رفتم باهاش گل دلخواهم خریدم بعد شد یک ملیون و مانتو مورد علاقم و ارتعاشم ک هی بالا تر میرفت و جذب میکردم هر بار مطمئن بودم ک اتفاق میفته و بخاطر خیلی خوشحال میشدم و خدارو شکر مبکردم، باید از چیز های خیلی کوچیک شروع کنی و جوری بنویسی ک انگار گیرت اومده و بخاطرش خیلی خوشحال هستي و پولی ک میخوای جذب کنی رو دقیقا بنویسی برای چی میخوای و اگه گیرت بیاد چقد خوشحالی و وقتی هم جذبش کردی دقیقا همین کار رو بکنی 

اها ینی به این فکر کنی که این اتفاق افتاده و اینطوری انرژی بفرستی اخه جایی دیدم که میگفتن باید کاملا ...

تا رمانی بهش فکر کن و تصور کن که حس خوب داشته باشی نه این که به این فکر کنی از چه راهی قراره بهش برسی کی قراره برسی و استرسی شی…. اتفاقا تصور و فکر کردن و ذوق  کردن خوبه تا زمانی که نگرانی بهت دست نده رها کردن یعنی مطمئنی بهش میرسی و به خواستت نمیچسبی چجوری یا کی یا اگه نشه چی

من از چیزای کوچیک شروع کردم یادمه اولین بار از 50 هزار تومن شروع کردم درموردش نوشتم ک اگر داشته باشم ...

ای جانم عزیزممم

آقا من یه دوران نسبتا سخت و نفس گیر تو زندگیم داشتم که فقط با نخوردن و خرج نکردن و پس انداز کردن تونستم گذر کنم .

بخاطر همین الان خیلی وقتا موقع خرج کردن خسیس میشم یا حس خوب ندارم یا همش تو تخفیف مگه خرید کنم . بعد از طرفی هم متوجه شدم تا خرج نکنی پول نمیاد .

میشه یه کم در مورد این مشکل فکری ام منو راهنمایی کنی ؟

تصور نکن بهش حس خوب داشته باش بگو میشه من مطمعنم میشه میفهمی چی میگم حس خوب داشته باش بهش باورش کن

آفرین دقیقا تو اگه باور و حس خوبه رو داشته باشی ۸۰ درصد راهو رفتی

تا رمانی بهش فکر کن و تصور کن که حس خوب داشته باشی نه این که به این فکر کنی از چه راهی قراره ب ...

من پیام چند تا از عزیزان تاپیک رو ریپلای زدم با اجازتون 

ولی خب روی صحبتم با شخص شما هم هست 

لطفا پاسخ خودتون و موارد تکمیلی رو هم از نظر خودتون بفرمایید بهره مند بشیم 

❤️❤️❤️  اممم ببخشید این سوالو میپرسم جسارت نشه شما منبعتون چیه خیلی دوس دارم بدونم پایه علمی د ...

نه عزیزم این چه حرفیه 💚 من استادم خانم دنیا گرایلی هستند. هم اینستا دارن هم سایت . تو سایتشون کلی فایل رایگان دارن خیلی مفیده