2777
2789
خواسته مونو با تمام جزئیات بنویسیم با حس خوب خداروشکر هم بنویسیم واسش؟ بعد این کارو هر روز تا رسید ...

حتی اگه برای نوشتن هم ذهنت مقاومت میکنه اصلا بهش فکر کن که قراره به دستش بیاری بگو خدا شکرت که قراره تو و کائنات بهم بدین. چون تو وقتی یه آرزویی داری  ۱۰۰ درصد اون چیزو رزو میکنی و اون چیز برای توئه  این که کی برسی بستگی به ذهنت و باورهات داره  

اهاا بله متوجه شدم  فقط نباید از روی نوشته های بخونیم؟؟ یا همینکه بابتش حس خوب داشته باشیم که ...

اصلا اگه سخته براتون یه بار بنویسید و هر روز از روش بخونید شبا قبل خواب و صبح ها بعد این که از خواب پاشدید . اصلا از روی اجبار و حس بد نباشه . ما این تمرینا رو انجام میدیم که ذهنتون به باور برسه و حس خوب بگیریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهش میکنم باز از اسی میتونین کامل تر بپرسید نمیخام خدای نکرده اشتباه گفته باشم بهتون ❤️❤️  من ...

اصلا اگه سخته براتون یه بار بنویسید و هر روز از روش بخونید شبا قبل خواب و صبح ها بعد این که از خواب پاشدید . اصلا از روی اجبار و حس بد نباشه . ما این تمرینا رو انجام میدیم که ذهنتون به باور برسه و حس خوب بگیریم 

ای جانم عزیزممم آقا من یه دوران نسبتا سخت و نفس گیر تو زندگیم داشتم که فقط با نخوردن و خرج نکردن و ...

اتفاقا این کار خیلی اشتباهه وقتی خرج میکنید باید حس لیاقت و ارزشمندی داشته باشید و باور فراوانی رو تو ذهنتون تقویت کنید.💚 اگر سوالی داشتید در خدمتم🙏🏻

من پیام چند تا از عزیزان تاپیک رو ریپلای زدم با اجازتون  ولی خب روی صحبتم با شخص شما هم هست&nb ...

حتما💚 هر سوالی داشتید بپرسید 

اینم اضافه کنم که اگه برای خودتون خرج میکنید با حس خوب خرج کنید و خودتون رو لایق بدونید . هر ماه یه مبلغی رو کمک کنید به دیگران حتی شده ۵۰۰۰ تومن . و این که باور فراوانی داشته باشید که هی قراره از جاهای مختلف بهتون پول برسه

اتفاقا این کار خیلی اشتباهه وقتی خرج میکنید باید حس لیاقت و ارزشمندی داشته باشید و باور فراوانی رو ت ...

سلام عزیزم 

آره واقعا اشتباهه

میدونی  حدودا زمان های قبل پریود موقع خرج کردن حتی ممکنه گریه کنم بگم اگه کم بیارم چی میشه ...

درست میفرمایید باید باورمو درست کنم 

شما چه راه حلی برای درست کردن باورهای جدید دارید ؟

سلام عزیزم  آره واقعا اشتباهه میدونی  حدودا زمان های قبل پریود موقع خرج کردن حتی ممکنه گ ...

اول اینکه اصلا  موقع خرج کردن نترسید و با آرامش خرج کنید و بر ابن باور باشید چون برای حال خوب خودتون خرج میکنید کائنات این مبلغ رو بهتون برمیگردونه ۲_ وقتی افرادی میبینید که وضع مالیشون خوبه هیچ موقع حسرت نخورید یا ناراحت نرسید بلکه تو وجودتون اینو تقویت کنید که برای طرف مقابل خوشحال بشید و از و به خودتون بگید منم به زودی به این وضعیت مالی خواهم رسید ۳_ شکرگذاری کنید مدام  حتی اگر الان شرایط اقتصادی خوبی ندارید . شکر گذاری کنید و بیشتر بخواید _ در روز سعی کنید یه کار خوب به نیت بهبودی شرایط مالیتون انجام بدید حالا اون کار خوب چیه ؟ مثلا لبخند زدن به یه آدم تو خیابون یا حس خوب منتقل کردن به یه ادم و هر ماه یه مبلغ حتی شده خیلی کم کمک کنید همون طور که گفتم اصلا ۵۰۰۰ تومن_ هیچ موقع از شرایط بد مالیتون یا زندگیتون  یا حتی خواسته هایی که دارید با کسی صحبت نکنید  چون انرژی آدم های مختلف تاثیر منفی میذاره سوم این که چیزهایی که میخواید و با جزییات بنویسید و درخواستشو بزای کائنات بفرستید و به راه رسیدن به هیچ وجه فکر نکنید خدا راه هایی سراغ داره که به ذهن محدود ما انسان ها حتی خطور نمیکنه_ موقع نوشتن خواسته هاتون هم برای این که ذهنتون قبول کنه ، خواسته هاتون رو طبقه بندی کنید مثلا اگه خونه ۲۰۰ متری میخواید اول خونه ۸۰ متری رو بنویسید و بهش برسید بعد برید ۱۵۰ بعد ۲۰۰ …. البته اینو بگم شما اگه همون اول هم خونه ۲۰۰ رو ذهنتون باور کنه به دستش میارید ولی خب بعضی وقتا لازمه که ذهن رو خودمون تربیت کنیم و باور هارو کم کم درست کنیم

اهاا بله متوجه شدم  فقط نباید از روی نوشته های بخونیم؟؟ یا همینکه بابتش حس خوب داشته باشیم که ...

اسی این سوال رو میگم🥰

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

اسی تک تک ریپ نزدم ولی ممنونم که کامل و جامع توضیح دادی حتما سعی میکنم که انجامش بدم ایشالا که اتفاقای خوب برای هممون بیوفته ممنون از تاپیک مفیدت🥰🥰❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️