ببین قشنگم اصولش این جوریه که تمام اساتید میگن شبا قبل خواب و صبح ها بعد این که از خواب پا شدید اول مثلا ۱۰ _۱۵ تا شکر گذاری بنویسید بابت چیزایی که واقعا دارید مثلا خدایا شکرت که قلبم میزنه …. بعدش بیاید برای چیزایی که آرزوشو دارید شکرگذاری بنویسید و تصور کنید که دارید و به خواسته تون رسیدید😘 من خودم اولش که شروع کردم اولش از روی اجبار انجام میدادم و نمیتونستم تصور کنم و واقعا برام سخت بود و دیدم چون حالمو بد میکنه استادم گفت یه مدت اصلا شکرگذاری و نوشتن و ول کن و حالتو خوب نگه دار.منم همین روند و ادامه دادم و به خودم سخت نگرفتم و وقتایی که خودم حال داشتم میومدم مینوشتم و اونم نمیتونستم تصور کنم فقط مینوشتم خدایا شکرت که قراره به فلان چیز برسم. بعد یه مدت عادت کردم و شروع کردم صبح ها مینویسم اول شکرگذاری میکنم بابت چیزایی که واقعا دارم بعدم شکرگذاری میکنم بابت آرزوهام که مثلا رسیدم بهشون….. بعد یه مدت ذهنت باور میکنه و خواسته ات رو خلق میکنی اینطوری
خلاصه بگم بهت سخت نگیر و اولویت حال خوبت باشه و خیلی قانون واسه خودت نذار اول آروم آروم عشقی بنویس هر موقع که دلت خواست بعدش ذهنت عادت میکنه و خودت با اشتیاق مینویسی. حتی اگه همین اول هم سر نوشتن روزامه مقاومت میکنی یه بار بنویس و یه جا تا کن و بذار که اصلا کائنات بدونه تو با چه جزییاتی میخوای