2777
2789

@سارینا۲۲۸۶

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

خواسته مونو با تمام جزئیات بنویسیم با حس خوب خداروشکر هم بنویسیم واسش؟ بعد این کارو هر روز تا رسید ...

عزیزم نتونستم تگت کنم جواب سوالتو اسی داده امیدوارم پیامو ببینی بیای استفاده کنی 🥺❤️❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی این سوال رو میگم🥰

ببین قشنگم اصولش این جوریه که تمام اساتید میگن شبا قبل خواب و صبح ها بعد این که از خواب پا شدید اول مثلا ۱۰ _۱۵ تا شکر گذاری بنویسید بابت چیزایی که واقعا دارید مثلا خدایا شکرت که قلبم میزنه …. بعدش بیاید برای چیزایی که آرزوشو دارید شکرگذاری بنویسید و تصور کنید که دارید و به خواسته تون رسیدید😘 من خودم اولش که شروع کردم اولش از روی اجبار انجام میدادم و نمیتونستم تصور کنم و واقعا برام سخت بود و دیدم چون حالمو بد میکنه استادم گفت یه مدت اصلا شکرگذاری و نوشتن و ول کن و حالتو خوب نگه دار.منم همین روند و ادامه دادم و به خودم سخت نگرفتم و وقتایی که خودم حال داشتم میومدم مینوشتم و اونم نمیتونستم تصور کنم فقط مینوشتم خدایا شکرت که قراره به فلان چیز برسم. بعد یه مدت عادت کردم و شروع کردم صبح ها مینویسم اول شکرگذاری میکنم بابت چیزایی که واقعا دارم بعدم شکرگذاری میکنم بابت آرزوهام که مثلا رسیدم بهشون….. بعد یه مدت ذهنت باور میکنه و خواسته ات رو خلق میکنی اینطوری 

خلاصه بگم بهت سخت نگیر و اولویت حال خوبت باشه و خیلی قانون واسه خودت نذار  اول آروم آروم عشقی بنویس هر موقع که دلت خواست بعدش ذهنت عادت میکنه و خودت با اشتیاق مینویسی. حتی اگه همین‌ اول هم سر نوشتن روزامه مقاومت میکنی یه بار بنویس و یه جا تا کن و بذار که اصلا کائنات بدونه تو با چه جزییاتی میخوای 

عزیزم نتونستم تگت کنم جواب سوالتو اسی داده امیدوارم پیامو ببینی بیای استفاده کنی 🥺❤️❤️

اینم بگم بهت هیچ‌ موقع راجع به خواسته هات با آدمای دیگه صحبت نکن چون انرژی افراد دیگه درگیرش میشن و ممکنه تو رو از خواسته هات دور کنه

حتی اگه برای نوشتن هم ذهنت مقاومت میکنه اصلا بهش فکر کن که قراره به دستش بیاری بگو خدا شکرت که ...

این یکی و بیشتر از همه فک کنم باهاش اوکی ترم اینو حتما انجام میدم ایشالا جواب میده

🌙💜

اصلا اگه سخته براتون یه بار بنویسید و هر روز از روش بخونید شبا قبل خواب و صبح ها بعد این که از ...

وآقایی یه موقعی می‌نوشتم خواسته هامو 

بعد قبل خداب انگار به زور می‌نوشتم خوب شد گفتید که نباید به اجبار باشه🥲

🌙💜

عزیزمی  مررسیی مهربون❤️✨️

❤️❤️🥰🥰

اینم بگم بهت هیچ‌ موقع راجع به خواسته هات با آدمای دیگه صحبت نکن چون انرژی افراد دیگه درگیرش میشن و ...

بله درسته خیلی ممنون که وقت گذاشتی❤️

وآقایی یه موقعی می‌نوشتم خواسته هامو  بعد قبل خداب انگار به زور می‌نوشتم خوب شد گفتید که نباید ...

ما نوشتن و انجام میدیم که حس خوب بگیریم و ارتعاش مثبت بفرستیم برای کائنات پس هر کاری که میکنی به احساست نگاه کن و اجبار نکن به خودت💚💚