2777
2789

من با یه نفر یه مدتیه تو رابطه جدی‌ام و خیلی هم همدیگرو دوست داریم ....

و من قبل از این آدم با یه نفری دو سه سال توی رابطه بودم که خب خودش رابطمونو خراب کرد ( بعد این همه سال بی‌دلیل ولم کرد رفت ) و سری آخر خودم دیگه بلاکش کردم و گفتم نمی‌تونم بهش فرصت بدم .... حالا دیروز یدم بهم زنگ زد و جوابشو دادم ( که البته نمی‌دونستم اونه ) بعد ازم خواست که حضوری همدیگرو ببینیم و با هم صحبت کنیم بلکه شاید بتونه نظرمو عوض کنه و راضی بشم تا باهاش برگردم و ببخشمش و همش ادعا می‌کرد که هر کاری می‌کنه برای اینکه اعتماد منو به دست بیاره باز ( اصلاً خبر نداشت که من تو رابطم وگرنه زنگ نمی‌زد ) و خیلی اصرار داشت که بتونه اعتماد دوباره منو جلب کنه و بهش فرصت بدم ولی خوب من این کارو نکردم و بهش گفتم که برای من تموم شده بود حتی قبول نکردم که ببینمش و ازش خواستم که بره و پشت سرشم نگاه نکنه و یه سری حرفایی بهش زدم که شاید دلش شکسته باشه ولی در برابر اون دلی که از من شکوند هیچی نبود و حقش بود:) 

واقعا راسته که میگن زمین گرده ...

اونی که رفته خودش یه روز پشیمون می‌شه و با پای خودش برمی‌گرده ولی شما انقدر عاقل باشید که قبولش نکنید...

ولی خب در کل می‌خوام بگم یه خورده این موضوع رفته تو مخم و تمرکزمو به هم زده....

این تاپیکو زدم که بگم به آدما انقدر فرصت ندید چون لایق نیستن🤍🖐🏼 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طولانی بود نخوندم

مجبور نبودی حالا اعلام کنی 😑

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

کاش برای منم برگرده 

چرا رفت ؟ چند وقته رفته ؟

دقیقا خوب کردی

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
چرا رفت ؟ چند وقته رفته ؟

خیلی وقته 

دلیلشو نمیدونم اما با گریه ناراحتی رفت ن بلاک کرد ن دوست دختری داشت ن ازدواجی کرده بود 

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)
عکست خیلی مود و قشنگه اسی    

فدات شم 😂❤️