2777
2789
عنوان

خجالت زده شدم پیش مهمونا بیاین

17 بازدید | 7 پست

چند نفرمهمون داشتیم قراربود یه رستوران لوکس بریم من خاک توسرم ی رستوران پیدا کردم گفتم بریم اینجا رفتیم افتضاح بود هم غذا هم خدماتشون از مهمونا خجالت میکشم اعصابمم خورده خاکشیره

تو که نمیدونستی چجوریه بیخیال

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدا سرت

رفتم ب صاحب رستورانم گفتم خاک برسرت ابرمو پیش مهمونام بردی انقد بی در پیکرین پول رزرو گرفتنت برا چیه و کلی حرف بارش کردم ولی بازم از خجالتم چیزی کم نشده الان مهمونا میگن اومدن خوردن نگا مارو کجابردن

اخه اونا مارو دعوت کرده بودن خیلی جای خوبی بود منم از این رستوران ک رفتتیم خیلی تعریف شنیده بودم خیل ...

بعدا جبران کن،بگو من از رستورانش خوشم نیومدش بیایید فلان روز بریم فلان جا اگه موافق باشید،

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
رفتم ب صاحب رستورانم گفتم خاک برسرت ابرمو پیش مهمونام بردی انقد بی در پیکرین پول رزرو گرفتنت برا چیه ...

خودتو ناراحت نکن ب مهمونات بگو نمیدونستی بده و ی معذرت خواهی کوچیک بکن 

چو ایران نباشد تن من مباد
خودتو ناراحت نکن ب مهمونات بگو نمیدونستی بده و ی معذرت خواهی کوچیک بکن 

ن بابا مهمونا کسایی نیستن ک اصلا ب دل بگیرن خودم از خودم نارحتم جایی ک نرفتم چرا باید مهمون ببرم مرسی از دل داریت اخه کنارخودم چیزی نگفتن بعد فهمیدم اونام دوس نداشتن غذارو ولی بروم نیوردن عذاب وجدان گرفتم