2777
2789
عنوان

ترک تحصیل

12 بازدید | 27 پست

سلام

واقعانمیدونم چیکارکنم خسته شدم امتحانانهاییه خیلی سخت شده اینقدرخوندم سردرد گرفتم چندروزه ازاین طرف اگه ترک تحصیل کنم ته دلم حس شکست وبی انگیزگی پیدامیکنم ازطرف دیگه همه اطافیان مسخرم میکنن اگه جابزنم

اگر مهارتی ندارید و توی کاری استعداد ندارید ترک تحصیل نکنید چون بی فایده اس ولی اگر کاری بلدید که فکر می‌کنید به کمک اون میتونید موفق شید میتونید به ترک تحصیل هم فکر کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نمیخوای بری دانشگاه در حد قبولی بدی کافیه

منم سال آخر افسرده شده بودم

از اول تا آخر خرداد لای هیچ کتابی باز نکردم فقط میرفتم امتحان میدادم میومدم خونه میخوابیدم

وقتی گفتن قبول شدی باورم نمیشد تا کارنامه دیدم

ببین عزیزم تحصیل برای همه سخته حالا برای یکس بیشتر برای یکی کمتر سخته.باید تلاش کنی و اصلااا ترک تحصیل نکن.شاید الان سختت باشه ولی بعدا که دیدی همه مدرک دارن و تو نداری یا بعدا که بچت ازت چیزی پرسید و نفهمیدی یا یکی مسخرت کرد میگی کاش چوب کبریت لای چشمام میذاشتم و میخوندم‌...

وای خندم گرفت من خودمم نهایی دارم یعنی سر دینی میگفتم من اصن فردا نمیرم امتحان بدم فشار رو همه هست ...

دختر خالم پارسال همین موقع که نهایی داشت پیام میداد من دیگه نمیکشممممممممم میخوام شوهر کنم برام شوهر گیر بیارین‌ شوخی نمی‌کرد ها واقعی میگفت دیوونه 😂

ولی جا نزد الان دانشجوی پزشکیه داره عشق میکنه

اگر مهارتی ندارید و توی کاری استعداد ندارید ترک تحصیل نکنید چون بی فایده اس ولی اگر کاری بلدید که فک ...

توطراحی وگرافیک استعداددارم طراحی میکنم ولی رشتم انسانیه میدونم هرجابرم مدرک تحصیلی ملاکه

وای خندم گرفت من خودمم نهایی دارم یعنی سر دینی میگفتم من اصن فردا نمیرم امتحان بدم فشار رو همه هست ...

اخه دردیکی دوتانیس برااین امتحان میخونم اونیکی شروع میشه 😥😥😬😬

اگه نمیخوای بری دانشگاه در حد قبولی بدی کافیه منم سال آخر افسرده شده بودم از اول تا آخر خرداد لای ...

اخه نهایی شده کل کتابوهم خوندم ولی اینقدرسوالاروپیچوندن که ادم قاطی میکنه حتی ۱۰نمره هم نشه

توطراحی وگرافیک استعداددارم طراحی میکنم ولی رشتم انسانیه میدونم هرجابرم مدرک تحصیلی ملاکه

منم طراح گرافیکم و باید بگم مدرک مهم نیست این چندر غاز پولایی که میدن بدرد نمیخوره برو چندتا دوره آموزش خوب بگیر و توی اینستاگرام شروع به کار کن