2777
2789
عنوان

ترک تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 12 بازدید | 27 پست
اخه دردیکی دوتانیس برااین امتحان میخونم اونیکی شروع میشه 😥😥😬😬

وای دقیققققا

من خودم بعد هر امتحانی بیهوش میشم نمیتونم بخونم و کامل اون روز رو از دست میدم ولی چیکار کنم دیگه کاری از دست من بر نمیاد

فقط به این فکر میکنم اگه کاره ای نشم فردا بچم چجوری خجالت میکشه جلو دوستاش که مامانای بقیه شاغلن ولی مامان من نه:(

اخه نهایی شده کل کتابوهم خوندم ولی اینقدرسوالاروپیچوندن که ادم قاطی میکنه حتی ۱۰نمره هم نشه

واسه ما هم نهایی بود

سال سوم دبیرستان بودم

در طول ترم خوندی؟

کلاس چندمی؟

من در طول ترم خونده بودم اما خرداد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نمیخوای بری دانشگاه در حد قبولی بدی کافیه منم سال آخر افسرده شده بودم از اول تا آخر خرداد لای ...

قبول شدی؟

چطوری؟ 

چی مینوشتی تو ورقه؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
توطراحی وگرافیک استعداددارم طراحی میکنم ولی رشتم انسانیه میدونم هرجابرم مدرک تحصیلی ملاکه

و اینکه یک نمونه برات مثل بزنم همین چند وقت پیش از یکی کار گرفتم تو 5 ساعت 400 تومن در آوردم. اینو گفتم بدونی مدرک زیاد اهمیتی نداره ولی اگر میخوای برو کنکور هنر بده(البته اگر منظورت از طراح گرافیک کار کردن با فتوشاپ و اینا باشه) 

واسه ما هم نهایی بود سال سوم دبیرستان بودم در طول ترم خوندی؟ کلاس چندمی؟ من در طول ترم خونده بود ...

دهم انسانی نه بخاطرتصادف نتونستم یه مدت برم الان بزرگسالانم بدون هیچ کلاسی 

عزیزم درس خوندن وتلاش برای ساختن اینده ی بهتر برای خودت فقط یه دوره ای رو داره که الان وقتشه،اگرترک تحصیل کنی چندسال دیگه پشیمون میشی واونموقع حتی از الان هم بی حوصله تری برای درس خوندن که مثلابخوای مجدد ادامه تحصیل بدی...تحصیلات خیلی مهمه تجربه ی جدیدبدست میاری خودت پیشرفت می‌کنی ودراینده راهنمای خیلی بهتری خواهی بودتوی زندگی برای بچه هات این نکته اخرروکه گفتم خیلی مهمه وجای تأمل داره

فیلم عامه پسندروبهت توصیه میکنم حتماببینی،توی تلگرام سرچ کن اسمشومیادبرات دانلود کن ببین اصلانظرت عوض میشه وباانگیزه درس میخونی

قبول شدی؟ چطوری؟  چی مینوشتی تو ورقه؟

آره قبول شدم

ببین من درطول ترم خونده بودم

مثلا مستمرام همه بالا بود کمترینش ۱۷ که واسه زبان و ریاضی بود

تمام نمرات ترم اولمم بالا بود بین ۱۵ تا ۱۹

اما خود خرداد نتونستم بخونم

ناراحت و افسرده و ناامید بودم

اصلا نمیتونستم لای کتاب باز کنم

سر جلسه هرچی یادم بود می نوشتم

از طرفی نمره های خردادم بالاترینش شد ۱۶

بقیه همه ۸ تا ۱۲

وای دقیققققا من خودم بعد هر امتحانی بیهوش میشم نمیتونم بخونم و کامل اون روز رو از دست میدم ولی چیکا ...

همون بعدخودمم ناامیدوشکست خورده میشم میدونم خودموسرزنش میکنم درآینده که جازدی حرفای اطرافیانم ازیه طرف

ازتون مدرک اینانخواستن؟شماتحصیلاتتون چیه

فعلا دهم کامپیوتر

من ثابت کار نمیکنم مثلا آنلاین شاپ ها یا فروشگاه یا هرجایی میام بهشون پیام میدم و نمونه کارمو میفرستم اگر قبول کردن که همکاری میکنیم 

رشته کامپیوترچطوره سخت‌نی هزینه لوازم زیادنی؟

از نظر هزینه یک لپ تاپ در حد 30 میلیون کافیه

برای کد نوشتن چیز دیگه ایی نیاز نداره ولی درکل باید ببینید چه هنرستانی قبول میشید چون زمین تا آسمون فرق داره و خودتونم باید برید دنبالش و آموزش ببینید