2777
2789

تمرین میکنم ولی اصلا بلد نیستم این حرکات رو برم دارم دیوانه میشم از رو فیلمم تمرین میکنم ولی نمیشع

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مربی بگیر

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دم عروسی نه تمرین کن نه کلاس برو که بخوایی حفظ کنی چون یهو یادت میره و حرکات مصنوعی بنظر میرسن ،خودت باش اهنگایی که دوسداری و فایل کن و باهاشون همخونی کن و نرمال برقص تکون بخور بچرخی داماد بچرخوتت و... تانکو هم اگه داری معمولی بغل کنید برچرخین همین حرکات اصافه نرین وقتی اماده نیستن و استرستم کم کن اینطوری بدتره❤️

+خدایاشکرت🤍

دم عروسی نه تمرین کن نه کلاس برو که بخوایی حفظ کنی چون یهو یادت میره و حرکات مصنوعی بنظر میرسن ،خودت ...

ممنونم عزیزم اره باید همینکارو بکنم

کلا رقص برات سخته یا میخوای رقص خاص عروسانه داشته باشی؟

کلا بدنم به شدت خشکه رقص معمولی رو هم بزور میرقصم دوست داشتم خاص باشه ولی خب بلد نیستم و نمیتونم

کلا بدنم به شدت خشکه رقص معمولی رو هم بزور میرقصم دوست داشتم خاص باشه ولی خب بلد نیستم و نمیتونم

پس همون رقص معمولی و اسون رو داشته باش اتفاقا رقص معمولی و اروم خیلی شیک و ناز در میاد. همینکه دستات دو طرف باشه اروم تکون بدی خودش یه رقص قشنگه ، فقط انگشت شست و وسط رو به هم نزدیک نگه دار (اموزش رقص بصورت متنی🫢)