mahya11khanum مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1877 عنوان طراحی دکوراسیون داخلی بیااااین بچه ها 60 بازدید | 7 پست بچه ها یه برنامه ای بود عکس خونه رو میدادی برات طراحی میکرد کسی میدونه اسم برنامه چیه توروخدا خیلی لازممه🥲😢براتون صلوات میفرستم 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍 1403/03/12 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16490 با اجازه ی استارتر بینهایت محتاج دعاهاتونمتوروخدا واسه سلامتی بابام صلوات بفرستین من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
gilda_s عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2206 اگه گفتن منو هم لایک کن آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
mahya11khanum مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1877 با اجازه ی استارتر بینهایت محتاج دعاهاتونم توروخدا واسه سلامتی بابام صلوات بفرستین الهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم پدرتون چیشده؟ 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍
to_be_cute1383 عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1350 چای چقدر خوب اگه گفتن منم لایک کنین ببینم عکس خونه مو بزارم با من بحث نکنید 🤷
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16490 الهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم پدرتون چیشده؟ قلبش ارثی مشکل دارهالان نفسش رفت تو خوابخدا فقط حسمو میدونه الان من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
mahya11khanum مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1877 قلبش ارثی مشکل داره الان نفسش رفت تو خواب خدا فقط حسمو میدونه الان الهی ک زودتر سلامتیشونو به دست بیارن ناراحت نباش گلم خدا بزرگه🥲 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16490 الهی ک زودتر سلامتیشونو به دست بیارن ناراحت نباش گلم خدا بزرگه🥲 امین💔 من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.