پسرم 7ماه و 20روزش هستش. بچه نسبتا ارومی هستش خدارو شکر. از روزی که اوردیم خونه پسرمو تا الان دعواست . البته شوهرم قبلا سر ارث پدرم که یه آپارتمان و یه حقوق بازنشستگی هستش زندگی رو برام جهنم کرده و به ناحق دخالت میکنه که خودش داستانش مفصله. به مامانش میگه بیا بمون خونمون مامانش میاد خواهزاش میان به داداش داره زنشو طلاق داده دو تا دختر. پررو داره بدون اجازه میرم رو تخت من دراز میکشن. خودم شاغلم داره خونه میسازه کل پولم دستشه. خواهرم نامزد کرده به من میگه داری به اونا پول میدی جهیزیه بخرن. ما دوتا خاهریم .البته یه داداش و آبجی بزرک دارم نانتی آن ازدواج کردن ادامه در پست بعدی
به نظر ایشون دیده بچه دار شدی و جای پاش محکم شده ، به جان شما افتاده ..سعی کن اگر پول دادی حتما خانه به اندازه پولت به اسمت باشه ..شوهرتان انگار قابل اعتماد نیست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خود اونا پر جمعیت هستن موقعی که بچرو آوردیم خونه خواهرش به مامانم هر چی از دهنش درومد گفت البته شوهرم یادش داده بود . از اواخر خرداد میرم سر کار مامانم گفت بیارین من نگه دارم شوهرم گفت هوا گرمه تو بیا . مامانم هم میگه نه البته حق با مامانم هستش.قرار شد پرستار بگیریم . شوهرم میگه تابستون بچه ها تعطیلن . خواهراش هم معلمن تعطیلن. هر روز یکی میاد خونمون پیش پرستار بمونه. اونوقت من از اداره اومدن میخام تا غروب بشینن من کلفتی کنم براشون ناهار درست کنم شام د ست کنم در واقع زن خونه چند تا بشه . بدون اجازه میرن یخچال داخل کمد و ..
بعد مهر ماه 250میلیون پول دادم بهش . کلی کمک مالی کردم . من تعریف نباشه خیلی اخلاق خوبی دارم تو ادارمون یه درستی و خوش قلبی مشهورم تا الان سه بار کارمند نمونه شدم توی نه سال کار . ولی شوهرم قدرمو نمیدونه