2777
2789
عنوان

بی محلی

23 بازدید | 17 پست

پسرا و دخترا با شمام :)

شده تابحال از کسی خوشتون بیاد و خودتون رو جر بدید واسش ولی متوجه خوبی های شما نشه و ب هر دلیلی خوشش نیاد ازتون و بعدش که دیگه تموم کردین همه چیو پشیمون شه و برگرده سمت شما؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مدت بعد برگشت ؟ میشه بگی ؟ 

بنظرم اگ منتظری‌ برگرده و اینا وقتی ام برگشت بش فرصت نده

مگر اینکه خیلی خودشو پاره کنه.نمیدونم اولش آدم ها ب چشم نمیان و اونقدر اعتماد ب نفسشون میره بالا و بعدش میفهمن ک گند زدن و هیچی نبودن

خودشو شرحه شرحه کرد  ولی خب من چون باور اول غرورم له شد پیشش دیگه بهش حس خوبی ندارم

چه مدت بعد برگشت پیشت؟ من با یکی بودم که خواستگار اومده بود قرار بود یه مدتی آشنا بشیم زیر نظر خانواده و بعد ازدواج کنیم همه مارو میدونستن بعد چهارماه گف تو با من اذیت میشی من لیاقت تورو ندارم عصبی ام نمیتونم خودمو کنترل کنم آیندت با من خراب میشه و رفت ما تو یه محیط کار بودیم به خاطر اون مجبور شدم از کارم انصراف بدم و نرم اونجا حدود دو هفته ای میشه که نیست و حالم زیاد خوب نیس چون خانواده های ما در جریان بودن

بنظرم اگ منتظری‌ برگرده و اینا وقتی ام برگشت بش فرصت نده مگر اینکه خیلی خودشو پاره کنه.نمیدونم اولش ...

بعد ینی چه مدت بعد ؟ میدونی به درد نمیخوره اون حس پشیمانی ک‌بعد چن ماه بیاد سراغش چون اون حس فقط عذاب وجدان هست اگه حس دوس داشتن بود هیچ موقع منو ترک نمی‌کرد 

چه مدت بعد برگشت ؟ میشه بگی ؟ 

۴ سال با هم بودیم خیانت کرد بخشیدم و سعی کردم بیشتر محبت کنم چون فکر میکردم مشکل از منه من کم گذاشتم دیگه اواخر خودم خسته شدم ازش تموم کردم بعد یه سال برگشت گفت بدون من نمیتونه و اینا گفتم جدیده خیلی بهتر از تو عه 😂😂

بعد ینی چه مدت بعد ؟ میدونی به درد نمیخوره اون حس پشیمانی ک‌بعد چن ماه بیاد سراغش چون اون حس فقط عذا ...

اره اگه اون گذاشته رفته و تو واسش همه چیتو گذاشتی وسط الان دنبال اون توجه که بهش کردی اومده نه خودت 

بعد ینی چه مدت بعد ؟ میدونی به درد نمیخوره اون حس پشیمانی ک‌بعد چن ماه بیاد سراغش چون اون حس فقط عذا ...

نه ب عذاب وجدان ربطی نداره میدونی آدم ها گاهی باید ی مدت دور باشن از هم تا بفهمن چی میخان از زندگی.ولی اگ بخاد برگرده تو کمتر از یسال برمیگرده

اره اگه اون گذاشته رفته و تو واسش همه چیتو گذاشتی وسط الان دنبال اون توجه که بهش کردی اومده نه خودت& ...

اون هنوز برنگشته من با یکی بودم که خواستگار اومده بود قرار بود یه مدتی آشنا بشیم زیر نظر خانواده و بعد ازدواج کنیم همه مارو میدونستن بعد چهارماه گف تو با من اذیت میشی من لیاقت تورو ندارم عصبی ام نمیتونم خودمو کنترل کنم آیندت با من خراب میشه و رفت ما تو یه محیط کار بودیم به خاطر اون مجبور شدم از کارم انصراف بدم و نرم اونجا حدود دو هفته ای میشه که نیست و حالم زیاد خوب نیس چون خانواده های ما در جریان بودن