raha_as مدیر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 782 عنوان بی محلی | مشاهده متن کامل بحث + 23 بازدید | 17 پست پسرا و دخترا با شمام :)شده تابحال از کسی خوشتون بیاد و خودتون رو جر بدید واسش ولی متوجه خوبی های شما نشه و ب هر دلیلی خوشش نیاد ازتون و بعدش که دیگه تموم کردین همه چیو پشیمون شه و برگرده سمت شما؟ 1403/03/11 | 23:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hastijoon78 عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 5867 نه ب عذاب وجدان ربطی نداره میدونی آدم ها گاهی باید ی مدت دور باشن از هم تا بفهمن چی میخان از زندگی.و ... اخه مال ما دوستی نبود که اون خواستگارم بود به همه گفته بود منو با کل فامیل هاش آشنا شده بودم من یهویی کشید کنار منو نخواست
raha_as مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 782 اخه مال ما دوستی نبود که اون خواستگارم بود به همه گفته بود منو با کل فامیل هاش آشنا شده بودم من یهوی ... یچیزی بگم؟واست مهم نباشه ک تو رو نخواست
بانوی_نی_نی_سایت عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 581 دیگ سعی نکرد کنارت باشه؟ چیزای خوبی بهش نگفتم که جرعت کنه دوباره سعی کنه منو میبینه هر جا فرار میکنه و من خیلی پررو و قوی از جلوش در میام به نظرم برگرد به کارت آدمای ضعیف رو هیچکس دوس نداره:)