2777
2789
عنوان

جایگزین نات کوین

27 بازدید | 14 پست

یکی از  ایر دراپ های جدیدی که جایگزین نات کوین شده یس کوین نارنجی رنگ هستش بیشتر از چند میلیون کاربر داره و خود نات کوین هم حمایتش کرده 

و مدیر تلگرام هم داخلش فعالیت میکنه لینک دعوت میزارم دوست داشتید وارد شید و شروع کنید فقط فیل تر شکنتون روشن باشه چون از ربات های تلگرامه 

https://t.me/theYescoin_bot/Yescoin?startapp=BJdiZS

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه ی توضیح مختصر برا منه مبتدی بدید 

اصلن کلا نات کویین چیه 

سرمایه لازمه؟؟

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
درآمدش خوبه؟

تجربه ای که قبلن از نات کوین داشتم خوبه به نظرم  چون نات کوین روزی ۵ دقیقه وقت می‌گرفت آخر ماه ۱۰ یا ۱۵ هزارتا نات داشتی هر ده هزارتا نات هم ۱۰۰ دلاره

تجربه ای که قبلن از نات کوین داشتم خوبه به نظرم  چون نات کوین روزی ۵ دقیقه وقت می‌گرفت آخر ماه ...

ممنون ک جواب دادین🌱❤

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
سلام عزیزم منم دارم فقط نمیدونم بکی بفروشم میشه بهم بگی  داستان کیف شارز چیه

کسی بامن کاری داشت تو تلگرام به آیدیم پیام بده تو گروه های مختلف عضو تون میکنم سوال هاتون رو بپرسید من سرم شلوغه خیلیا بهم تو واتساپ و تلگرام پیام میدن وقت نمیکنم اینجا بیام

Coin1378@

سلام عزیزم منم دارم فقط نمیدونم بکی بفروشم میشه بهم بگی  داستان کیف شارز چیه

کیف شارژ نیست کیف پول یا ولت میگن بهش 

ببین کیف پول رو باید به یس کوین وصل کنی هر وقت یس کوین تو صرافیا لیست شد و فروختنش باز شد خود یس کوین سکه هاتو برات می‌فرسته به کیف پولت بعدش میتونی تو صرافی  بفروشی