2777
2789
عنوان

پسرا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 70 بازدید | 111 پست
مبخام بچه بزرگ کنم مگه نه

وا😐اینم شده پسرخاله من

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حروم خدا رو حلال نکنیم 

داداش چرا بیراه میری سوال پرسید

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
میزنما🥿😐

بابا هر کی به من میرسه با چند سال اختلاف من و بچه میبینه حس پدربزرگ داره

ولی نمیدونم اینایی ک حتی بیشتر از 10 سال اختلاف سنی دارن چطور با هم مچ شدن 😂🥲🤦🏼‍♀️

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
وا😐اینم شده پسرخاله من

اون قدیما بود الان طرز فکرا فرق داره منوخیلیا دیدم اختلاف سن زیاد بود زندگی خوب نداستن

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
بابا امروز رفته بودم پارک یه پسره داشت به یه دوتا دختر شماره میداد صداشم شبیه این عروسکا میکرد دختره ...

چند سالته اینا چیه میگی؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
بابا هر کی به من میرسه با چند سال اختلاف من و بچه میبینه حس پدربزرگ داره  ول ی نمیدونم اینایی ...

دقیقا منم همینممممممممم😐با اینکه اخلاقم رفتارم ظاهرم حتی میخوره ۲۰ با

.‌‌

من و نامزدم یازده سال تفاوتمونه

ایشون منظورش کوچیکتر از خودشه

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...