2821
2789
عنوان

پسرا بیایین

69 بازدید | 111 پست

ی دختری باشه ک خیلی خیلی دوستون داشته باشه و باها خوشبخت هیچی هم کم نداشته باشه هم سطح خودتون ولی ۱۱ سال اختلاف سن داشته باشید رو قبول میکنید 

اصا بگین چجور مختون زده میشه عیش😒😑😂🤧

.‌‌

مبخام بچه بزرگ کنم مگه نه

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا امروز رفته بودم پارک یه پسره داشت به یه دوتا دختر شماره میداد صداشم شبیه این عروسکا میکرد دختره بهش پانداد رفیقم زد تو باسنم پسره دید یهو سیگار در آورد کشید دیدم داره شاخ میشه سیگار درآوردم گفتم زیادی شاخ میشیا یهو دیدم یه مرده رو فرستاد بهم گفت بیا رفیقام گفتن نرو رفتم پسره گفت رلی یا سینگل گفتم رلم گف رلت کیه از شانس رلم از پشتم در اومد گفت این آقا با تو کاری داره گفتم میخاد با رفیقم رل بزنه خلاصه دعوایی شده بودااا

میشه واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید✨😌تجربیاتم رو در هر زمینه ای به اشتراک میزارم خواستید میتونید تگم کنید

بابا امروز رفته بودم پارک یه پسره داشت به یه دوتا دختر شماره میداد صداشم شبیه این عروسکا میکرد دختره ...

هر کی سیگار بکشه شاخه؟

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز