2777
2789

ما عقد نیستیم. نشون فقط آوردن. 

بعد مامان خودش اصلا به من زنگ نمیزنه، فقط دوبار با نامزدم بیرون بودیم، زنگ زد به پسرش صحبت کردن آخرش گفت گوشی رو بده به من و احوالپرسی کرد. 

خواهرش هم از من کوچیکتره، دوبار پیام داد خیلی هم لحن پیاماش سرد بود معلوم بود نامزدم مجبورش کرده. 

الانم نامزدم زنگ زده میگه چرا بهشون زنگ نمیزنی. گفتم من هنوز عروسشون نشدم که بخوام زنگ بزنم. میگه نه دیگه تو عضوی از خانواده ای باید زنگ بزنی. خب نمیگن دختره چه آویزونه؟ 

یه بار که خودش زنگ زد گوشی را بهت بده  یه احوالپرسی ساده کن

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه از اون شوهرا که بعدا مجبورت میکنه هفته ای دو بار بری خونه مادرشوهر😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

به ارومیو با لبخند بگو رسم ما بعد ازدواجه نه هنوز که هیچی نشده الان نمیتونم اینکارو کنم زشته بعد عقد حتما میکنم اگرم خیلی اصرار کرد به مادرشوهرت بگو نامزدم اصرار داشت 

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

نرن 

با حرف و دوستانه حلش کن نه با دعوا ک اونا عزیز بشن 

بزنی میشه وظیفه 

حالت لوس و اینا ب شوهرت بگو با عشقم و اینا خجالت میکشی و روت نمیشه و اینا 

خودت میدونی دیگ چی کنی فقط نزن 

اوه اوه از اون شوهرا که بعدا مجبورت میکنه هفته ای دو بار بری خونه مادرشوهر😂

دقیقا خواستم بگم

شوهر منم همین بود

حالا بزو تاپیکامو ببین

من باشم به همش میزنم چون مشخصه بچه ننه ست عین شوهر من

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻