2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 34 پست
اگ دمدمی هست و مثلا حداقل دوهفته افسرده میشه ۵روز سرخوشی شدید احتمالا دوقطبی هست اگ ن تو طول یک روزم ...

ممنون از توضیحاتت ، اونطور نیستش که دوهفته افسرده باشه و چند روز سرخوش باشه نه نیس.خودش ک میگه بستگی به شرایط مالیش داره ،منم کمی درک میکنم میفهمم خب سخته اوضاع اقتصاد،  آخه می‌دونی من اون شب کلی تدارک دیدم واسه سوپرایز این خبر ، بعد میدونم از خوشحالی گریه میکرد اما هی منتظر بودم یه بغلی چیزی احساسشو باهام شریک شه دیدم نه یجوریه ، خودش دید ناراحت شدم گفت ناراحت نباش من میخواستم بغلت کنم تو شوک بودمو فلان ، همه چیو میگه میخواستم اما نمی‌دونم چرا اجرا نمیکنه  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از کار و درآمد ک ناراحته اما خودش یکسره می‌گفت بچه ، ما او حالت عادی انقدر باهم خوبیم و احترام میذار ...

عزیزم پس حتما همونه فشار روشه 💔 تحمل کن بذا این روزا هم میگذره باز خوب میشه باهات 🫂🌷

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
ایشالا حالش خوبه❤️

ممنون از صحبتات عزیزم ❤️

شایدم اخلاقامون خیلی تفاوت داره اون زیادی درونگراس  اینجوری میشیم شاید من بخاطر حرف همسرم راضی شدم به بچه دار شدن اینجوری روحیم حساس شده چون خیلی تحت تاثیر می‌داشت منو می‌گفت بابام اینا میگن چرا بچه نمیارین ، بابا ۶۴ سالشه هی میگفت بابام می میره نوه شو نمیینه من خودم رو نمیبخشم ، منم باخودم گفتم ما که قصد جدایی نداریم باخودم گفتم الان که بیشتر هم میفهمیم پس بذار دلش رو نشونم ، بخاطر همین الان خودمم حساس شدم ، نمیگم خودم کلا بچه دوس ندارم نه منم بچه دوس دارم اما قبلا از خوب شدنش مطمعن نبودم ، حالا ک مطمعن شده بودم گفتم یکی بیاریم