2777
2789

نگو اینجوری خدا نکرده سقط میشه دلت میسوزه 

تو بازم برگردی عقب به میخواهی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سالها پیش منشی یک وکیل معروف بودم . زن جوانی با نوزاد تازه متولد شده اومد و گفت وکیلم بشو طلاق بگیرم چون شوهرم خیلی ایراد داره و من گفتم حامله بشم و بچه بیارم شوهرم خوب میشه ولی الان که زایمان کردم هنوزم درست نشده. و اون وکیل با گفتن بد و بیراه اون خانم رو بیرون کرد و به شدت عصبی بود و داد میزد چطور با سرنوشت یک انسان بازی کردی و به دنیا اوردیش که شاید شوهرت خوب بشه؟ دقیقا شما هم کار اشتباه اون خانم رو تکرار کردی . نابودی زندگی یک بچه به خاطر درست شدن زندگی خودت . متاسفم

فکر کردی بچه بیاری خوب میشه؟خودت برای بهتر شدن رلبطه پیش قدم شو.چرا بینتون سرد شده؟

کلا منو نمی‌فهمه یه وقتایی آنقدر خوبه یوقتایی خشک بی احساس ، چون قبلا هم قرص مصرف می‌کرد مشکل روحی داشت ، فک کردم خوب شده آدم دمدمی مزاجیه خیلی سخته باهاش ساختن

آخه یه مدت خیلی خوب شده بود رفتارش ، اما دوباره افسردس کینه ایه، به همه چیز گیر میده اگه من زیادی خوب باشم اون خوبه اگه یکم رفتارم عادی بشه یجوری میشه چند روزه ک اینطوریه ، یه مدت خوب بود 

من سالها پیش منشی یک وکیل معروف بودم . زن جوانی با نوزاد تازه متولد شده اومد و گفت وکیلم بشو طلاق بگ ...

عزیزم شما حالت خوبه گلم ؟؟ چرا آنقدر قضاوت ؟؟من دارم میرم شوهرم مشکل داشت خوب شده بود یه مدت گفتم حالا دیگه خوب شده رابطمون دوساله هی میگه بچه می‌خوام من مقاومت میکردم ، بعد سه ماهه راضی شدم گفتم خب الان رفتازش خیلی خوبه پس بچه بیاریم ۵ ساله ازدواج کردم سر ماهه سوم اقدام باردار شدم ، چند روزه دوباره مثل قبل شده 

الآنم هورمونام به هم ریخته یکم بهونه گیر شدم اصلا درک نمیکنه یکم احساس نشون نمی‌ده مشکلم اینه نمیگم ک خلافکاره یا قاتل و جانیه چرا انقدر راحت قضاوت میکنید

کلا منو نمی‌فهمه یه وقتایی آنقدر خوبه یوقتایی خشک بی احساس ، چون قبلا هم قرص مصرف می‌کرد مشکل روحی د ...

دو قطبیه؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
آخه یه مدت خیلی خوب شده بود رفتارش ، اما دوباره افسردس کینه ایه، به همه چیز گیر میده اگه من زیادی خو ...

تاحالا دکتر رفته؟روانپزشک یا روانشناس؟

دارو بهش چی دادن؟یا اسم بیماریشو چی گفتن؟

دو قطبیه؟

نمی‌دونم واقعا قبلا هم مشاوره رفتیم ، اما در کل پسر خوبیه مشاور دید گفت چه پسر با شخصیتی اما تو زندگی با من منو نمی‌فهمه الان یکم احساس به خرج میداد انقدر حالت بد نمیشد انقدر بهونه گیر نمی‌شدم 

الآنم هورمونام به هم ریخته یکم بهونه گیر شدم اصلا درک نمیکنه یکم احساس نشون نمی‌ده مشکلم اینه نمیگم ...

احساس نشون نمیده یعنی چیکار میکنه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
عزیزم شما حالت خوبه گلم ؟؟ چرا آنقدر قضاوت ؟؟من دارم میرم شوهرم مشکل داشت خوب شده بود یه مدت گفتم حا ...

ببین مردا همه همینجوری سردن بخدا ربطی به ازدواج هم نداره کلا هر نوع رابطه ای با مردا داشته باشی دوست دخترشم بود بعد یه مدت سرد میشد ولی اینکه باهات ازدواج کرده یعنی واقعا دوستت داشته

مردا با کوچکترین چیز تحریک میشن و ناراحت و عصبانی خودتو غمگین نکن اشکالی نداره که بچه آوردی به سرزنش بقیه گوش نکن طلاق نگیر چون مردای بعدی ام که بیان تو زندگیت همینه بخدا بعد یه مدت سرد میشن 

سعی کن زندگیتو بسازی مرد توام یه مدت عصبانیه باز خوب میشه زندگیت گلم خدا کمکت کنه 🫂🌹

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷