2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 34 پست
تاحالا دکتر رفته؟روانپزشک یا روانشناس؟ دارو بهش چی دادن؟یا اسم بیماریشو چی گفتن؟

آره رفته روانپزشک چند ماه قرص می‌خورد دوسال پیش ، بعد کم کم خیلی رابطمون خوب شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس نشون نمیده یعنی چیکار میکنه

دوساله هی میگه بچه دوهفته ی پیش فهمیدم باردارم بعد بهش گفتم بجای اینکه از ذوق یه بغلی چیزی کنه چند دقیقه پیش خودش گریه کرد خیلی تو ذوقم خورد

ببین مردا همه همینجوری سردن بخدا ربطی به ازدواج هم نداره کلا هر نوع رابطه ای با مردا داشته باشی دوست ...

مرسی عزیزم از حرفات من از دیشب خیلی گیر دادم چون خیلی احساس تنهایی میکردم فک میکردم یکم احساس نشون بده یکم منو آرومم کنه دیدم خیلی رفتازش خشکه فقط دنبال بحث بود ، وگرنه چندسال باهم دوست بودیم همه از اینکه انقذر دوسم داره و می‌خوام حسودیشون میشد، اما الان ک باید تو این شرایط یکم آرومم کنه نمیکنه

شاید مبهم شده براتون من اصلا بچه نمی‌خواستم من بخاطر هسمرم ک هی میگفت بابام باید نوشو ببینه اگه بمیره و نبینه هیچ وقت خودمو نمیبخشمو از این حرفا ، راضی شدم ب بچه گفتم خب بالاخره ۵ سال میگذره با بچه هم میشه پیشرفت کرد با همین فکرا بعد از دوسال گفتم باشه ، الان حس میکردم رفتارش خیلی بهتر از ابنا باشه ، اما الان با یه بحث و در آوردن اشک من رفت بیرون من موندم با این حالم 

مرسی عزیزم از حرفات من از دیشب خیلی گیر دادم چون خیلی احساس تنهایی میکردم فک میکردم یکم احساس نشون ب ...

شاید از چیزی ناراحته مثلا محل کارش یا اوضاع اقتصادی یا از آینده و بچه میترسه 

سر به سرش نذار خودش دوباره خوب میشه 🫂 غصه نخور عزیز دلم درست میشه همه چی

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
شاید از چیزی ناراحته مثلا محل کارش یا اوضاع اقتصادی یا از آینده و بچه میترسه  سر به سرش نذار خ ...

از کار و درآمد ک ناراحته اما خودش یکسره می‌گفت بچه ، ما او حالت عادی انقدر باهم خوبیم و احترام میذاریم به هم ک بقیه فک میکنم با خوشبخت ترینم واقعا هم خوب بودیم ، اما چند روزه از شانس من شرایط اینجوری شد، شاید چون بخاطر حرف همسرم قبول کردم بچه دار شیم الان انقد. روحیم خرابه 

چرا میخوای یه بچه رو بدبخت کنی. از این آدما بچه دار نشو

عزیزم حتما تو اون دوره ک این تصمیم رو‌گرفتیم مشکلی نبوده، اما در کل  من اونقدر به خودم و خدای خودم ایمان دارم ک اگه خدای نکرده به مشکل خوردم بدونم از شرایط چطور بربیام الان اصلا حال روحیم خوب نبود ک این تایپیک رو زدم

آره رفته روانپزشک چند ماه قرص می‌خورد دوسال پیش ، بعد کم کم خیلی رابطمون خوب شد 

من ارشد روانشناسی میخونم واس همین ازتون میپرسم یوقت ناراحت نشین 

اسم بیماریشو دکترش چی گفتن؟یا اسم داروهاشو بلدین؟

من ارشد روانشناسی میخونم واس همین ازتون میپرسم یوقت ناراحت نشین  اسم بیماریشو دکترش چی گفتن؟یا ...

واقعا نمی‌دونم گلم چون دوس نداشت من تو جلسات همراهش باشم احساس خجالت میکرد ، اسم بیماریشم نمی‌دونم اصلا ، فقط میدونم خیلی وقتا افسردس مثل خودم نیس که آدم خوش گذرون و شادی  باشه 

واقعا نمی‌دونم گلم چون دوس نداشت من تو جلسات همراهش باشم احساس خجالت میکرد ، اسم بیماریشم نمی‌دونم ا ...

اگ دمدمی هست و مثلا حداقل دوهفته افسرده میشه ۵روز سرخوشی شدید احتمالا دوقطبی هست اگ ن تو طول یک روزمثلا صبح افسرده ظهر خوشحال شدید باز شب عصبی و هی سریع چرخش کنه علامت ی اختلال دیگست 

الانک گریه کرده شاید از خوشحالیه یا شایدم تو فاز بیماریه 

ولی اگ بیماره باید داروهاشو بخوره تا نرمال بمونه یا درمانهای روانشناختی هم بشه کم کم خوب میشه

الان ممکنه سالم باشه چون فقط دکتر میتونه تشخیص بده 

اگ حالتهاش زیاد بود و اذیت بودی با زبون نرم و محبت راضیش کن دوباره بره دکتر 

اگرم ن ک شاید رو اونم فشاراقتصادیه یا اشک خوشحالی بوده 

شده دیگه این حرف چه سودی داره دلشو نسوزونین

ممنون عزیزم بعضی آدما فک میکنن پشت صفحه ی طرف مقابل یه ربات نشسته و هر چی دلشون میخواد میگن ، جدای از اینکه شاید طرف مقابل الان دلش پره و یه درددلی خواسته کنه ،منم اشتباه کردم عنوان رو طلاق زدم