2777
2789
عنوان

دخترا بیاین راهنمایی کنین

13 بازدید | 10 پست

من یه جا کار میکردم یه پسر بود صاحب کارم بعد هروقت دخترا مثلا میرفتن مرخصی میومدن اونارو بغل میکرد و‌دست میداد الان بهم یه کار پیشنهاد داده مغازه هست قراره از فردا برم صاحب کارم حانومه ولی اون معرفیم کرذه میترسم بیاد مغازه منو هم بغل کنه خیلی وقته ندیدمش چی بگم بهش خواست بغلم کنه؟ چیکار کنم بغلم نکنه خیلی استرس دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.میترسم نظربدم بیاد پیدام کنه منو هم بغل کنه🥲🤣🤣🤣🤣🤣🤣عجب آدمه بغلی ای بوده بنده خدا🤣🤣🤣 حالا دین و ایمان به کنار این دکمه تو کشورهای خارجی هم قفله نهایتش یه دست میدن بغل نمیکنن همو🤣🤣

خب ولی اگه میترسی رک بهش بگو نظرتو منم سرکارم صاحب کارم بهم میگفت عزیزم و جانم و قربونت بشم منم بهشون گفتم دیگه تکرارنکنند توهم رو درو بگو و اگر خواست این کارو کنه مانع شو

نترس ازش نهایت میای بیرون جای دیگه کار میکنی خدا روزی رسونه زیاد ارایش اینا نکن کلا جدی باش باها ...

میدونی اینجا مال اون نیس ولی منو این معرفی کرده ولی میگم شاید اومد منو ببینه مثلا اینجا صاحبش یه خانومه 

من کار قبلیم دو تا برادر بودن هیز و هول یکی شون زن داشت با این حال دختر باز به تمام معنا بود با اینکه زنشم باردار بود تا اینکه من با دوستم رفتم اونجا دوستم معرفی برای اینکار بود تقریبا دو هفته ای دنبال کار با همین دوستم بودم گفت بیا بریم؟ تو کار من همینی که من قبل میرفتم باهاش رفتم مجبور بودم بعد رفتم دیدم داداش همین مرده داره دست میده به دخترا اصلا خوشم نیومد حال بگی یه دست بود دیگه ولی خب برای منی که تا حالا محیط کاری این شکلی ندیده بودم که مرده دست میده و از اونورم با چشمای هیزش تمام دختر رو برانداز می کرد اصلا یه جوری شدم بعد آخر سر اومد به من دست بده که من ندادم خودم رو زدم به اون راه با خنده و اینا 

کلا بگم تا خودت نخوای هیچ غلطی نمی تونه انجام بده خواست بغلت کنه برو عقب خودت رو بزن به اون راه یا تذکر بده یه کاری انجام  بده تا بفهمه