2777
2789
تو بگو اصلا بازی رو گذاشتن تو زمین خاکی  مهم ۳ امتیازه بازی بود که هرگز عنایتی نه نمیگه  ...

چی شد؟

همه چیرو همین جوری فهمیده نفهمیده کارشناسی میکنین😄😄

اول یه آمار بگیر بعد چرا چرا کن😂

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

حالا حرص نخورین فصل بعد جامو میدن دست شما😁

تو آخه یه سری به آرشیو بزن
تا در حد بودی بهت تاکتیک بدم جوجو😄😄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابت یه جام فلزی بی شرفی ارزش نداره اینقدر گریه کردن و فشار خوردن 😂😂  به این فکر کن فصل بعد ...

امیدوارم سال دیگه ام مثل همیشه لیاقتشو داشته باشیم مردونه و سالم رقابت کنیم💙💙💙💙💙💙

چون ما پوستمون اونقد کلفت نیست بهمون بگن بی شرف، باز با پر رویی تمام بازی کنیم😄😄😄😄

منم براتون دعا می‌کنم 

هواداران با شرف پرسپولیس از این مدل جام آفسایدی گرفتن راضی نیستند چندتا را خودم می‌شناسم ، بجای اینکه اینقدر حقیرانه رفتار کنید باید از فوتبال پاک و قهرمانی درست دفاع کنی ، اینطوری که امثال شما از روی عقده خوشحالی میکنید حتی واسه جامعه هم  مضر خواهید بود😒😒

هواداران با شرف پرسپولیس از این مدل جام آفسایدی گرفتن راضی نیستند چندتا را خودم می‌شناسم ، بجای اینک ...

هواداران با شرف پرسپولیس از این مدل جام آفسایدی گرفتن راضی نیستند چندتا را خودم می‌شناسم ، بجای اینکه اینقدر حقیرانه رفتار کنید باید از فوتبال پاک و قهرمانی درست دفاع کنی ، اینطوری که امثال شما از روی عقده خوشحالی میکنید حتی واسه جامعه هم  مضر خواهید بود

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وگرنه الآن جنازم می‌رفت خونه (دور از جونمم, استقلال فدام شه🤣) اووو حیفففف حیففف و ص ...

عه😡 دور از جون😌😌

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وگرنه الآن جنازم می‌رفت خونه (دور از جونمم, استقلال فدام شه🤣) اووو حیفففف حیففف و ص ...

در همین حد بسنده میکردم😂😂

هواداران با شرف پرسپولیس از این مدل جام آفسایدی گرفتن راضی نیستند چندتا را خودم می‌شناسم ، بجای اینک ...

ما که عقده جام نداریم انقد گرفتیم خسته شدیم 😂😂

ترو خدا بیان فصل بعد قهرمان شین ما یکم استراحت کنیم😂😂

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻