2777
2789
تو بگو اصلا بازی رو گذاشتن تو زمین خاکی  مهم ۳ امتیازه بازی بود که هرگز عنایتی نه نمیگه  ...

چی شد؟

همه چیرو همین جوری فهمیده نفهمیده کارشناسی میکنین😄😄

اول یه آمار بگیر بعد چرا چرا کن😂

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

حالا حرص نخورین فصل بعد جامو میدن دست شما😁

تو آخه یه سری به آرشیو بزن
تا در حد بودی بهت تاکتیک بدم جوجو😄😄

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بابت یه جام فلزی بی شرفی ارزش نداره اینقدر گریه کردن و فشار خوردن 😂😂  به این فکر کن فصل بعد ...

امیدوارم سال دیگه ام مثل همیشه لیاقتشو داشته باشیم مردونه و سالم رقابت کنیم💙💙💙💙💙💙

چون ما پوستمون اونقد کلفت نیست بهمون بگن بی شرف، باز با پر رویی تمام بازی کنیم😄😄😄😄

منم براتون دعا می‌کنم 

هواداران با شرف پرسپولیس از این مدل جام آفسایدی گرفتن راضی نیستند چندتا را خودم می‌شناسم ، بجای اینکه اینقدر حقیرانه رفتار کنید باید از فوتبال پاک و قهرمانی درست دفاع کنی ، اینطوری که امثال شما از روی عقده خوشحالی میکنید حتی واسه جامعه هم  مضر خواهید بود😒😒

هواداران با شرف پرسپولیس از این مدل جام آفسایدی گرفتن راضی نیستند چندتا را خودم می‌شناسم ، بجای اینک ...

هواداران با شرف پرسپولیس از این مدل جام آفسایدی گرفتن راضی نیستند چندتا را خودم می‌شناسم ، بجای اینکه اینقدر حقیرانه رفتار کنید باید از فوتبال پاک و قهرمانی درست دفاع کنی ، اینطوری که امثال شما از روی عقده خوشحالی میکنید حتی واسه جامعه هم  مضر خواهید بود

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وگرنه الآن جنازم می‌رفت خونه (دور از جونمم, استقلال فدام شه🤣) اووو حیفففف حیففف و ص ...

عه😡 دور از جون😌😌

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وگرنه الآن جنازم می‌رفت خونه (دور از جونمم, استقلال فدام شه🤣) اووو حیفففف حیففف و ص ...

در همین حد بسنده میکردم😂😂

هواداران با شرف پرسپولیس از این مدل جام آفسایدی گرفتن راضی نیستند چندتا را خودم می‌شناسم ، بجای اینک ...

ما که عقده جام نداریم انقد گرفتیم خسته شدیم 😂😂

ترو خدا بیان فصل بعد قهرمان شین ما یکم استراحت کنیم😂😂

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻