2777
2789

سلام مادرا روز بخیر

من با دختر 5 سال و نیمم ایشالا جور شده شاید برم کربلا فقط هم دوست دارم هم مجبورم دخترمم با خودم ببرم مادرایی که رفتن میشه راهنمایی کنید؟

واسه بچه چیا باید بردارم چیکار کنم؟

پیاده روی هم داره؟ خیلی سفر نرفتم با این بچه هیجانم دارم میشه یکمی هر کیرفته تجربش رو بگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو حتما بردار دارو دلدرد و سرماخوردگی کلاه افتابی 

پیاده روی زیاد داره اره 

تو اتوبوس بچه خیلی ممکنه اذیت بشه مخصوصا که هواهم گرمه تنقلات ببر سرش گرم بشه من با بچه سه ساله رفتم خیلی اذیت شدم ولی یه چی بگم اول سفر که میخوای راه بیفتی بگو یا امام حسین من به عشق خودت دارم میام خودت کمک کن صبر خودم و بچم و زیاد کن که یختی های این راه برامون اسون بشه بچمم به خودت میسپارم زیاد اذیتم نکنه دیگ توکل به خدا برو انشاءالله که سفر پر خیر و برکتی برات باشه من و هم دعا کن عزیزم 

من مرز شلمچه و چذابه رفتم مثلا چذابه ی ربع ساعتی پیاده روی میکردیم مجبور بودیم خیلی بد بود واسه اربع ...

نه همین تا اخر خرداد شاید

شما به بچه چند ساله رفتی؟دختر یا پسر؟

چیا واسه بچه خیلی لازم به منم این گفت 1 ساعت پیاده روی شاید داشته باشه بچه رو باید بغل کنم؟

دارو حتما بردار دارو دلدرد و سرماخوردگی کلاه افتابی  پیاده روی زیاد داره اره  تو اتوبوس ...

دارو برمیدارم

واسه بچه چی بردارم؟ پیاده روی داره؟ لباس بچه زیاد بردارم؟

بخدا دعات میکنم راهنماییم کن

دارو حتما بردار دارو دلدرد و سرماخوردگی کلاه افتابی  پیاده روی زیاد داره اره  تو اتوبوس ...

واسه تو اتوبوس چیکار کنم؟

من دخترم یکم واسه جیش رفتن حواس پرتی میکنه تو اتوبوس چیکار کنم؟

اخبار گفته اون سمتا هوا این روزا وحشتناک قراره گرم شه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
نه همین تا اخر خرداد شاید شما به بچه چند ساله رفتی؟دختر یا پسر؟ چیا واسه بچه خیلی لازم به منم این ...

خب پس خوبه الان بری کمتر اذیت میشی من با بچه نرفتم اما اگه با اتوبوس میری پتو مسافرتی با خودت ببر چون شب موقعه خواب اذیت میشین سرد میشه هوا دارو سرما خوردگی مسکنی چیزی ببر با خودت زیادم لازم نیس وسیله ببرین چون برای خودتون سخت میشه وسایل ضروری رو ببرین چون تو مرز پیاده روی داره تا حدودی بعضی جاها ماشین نیس 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

منو خواهرم که دوسالشه و مامانم رفتیم از مرز تا نصف راه کربلا پیاده رفتیم تقریا دوسه روز طول کشید ما برا اربعین پارسال رفتیم. تا جایی که میتونی وسایل کم تر ببر اگه میخوای پیاده داری و اونجا همه هواتو دارن هر دقیقه بهت غذا اب هرچی بخوایمیدن هر چند کیلو متر خانه بازی هست ماساژ میدن و... خلاصه خیلی با صافس حتما با خودت کفش پیاده روی ببر با جوراب پاهات تاول نزنه که خیلی بده

خب پس خوبه الان بری کمتر اذیت میشی من با بچه نرفتم اما اگه با اتوبوس میری پتو مسافرتی با خودت ببر چو ...

پتو مسافرتی خوب شد گفتی

کالسکه قدیمی دارم بردارم به درد میخوره؟

واسه تو اتوبوس بچه زیاد هست یا کمه؟