2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هفته دیگه ویزام میاد چی بگم 🫂

حست:😍🥲😁😔🥺🥹😭🤗😟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ای بابا عادت میکنی منم 14 ساله غربتم

تقریبا ماهی یا دو ماهی یبار میبینمشون ولی عادت کردم دیگه دلم تنگ نمیشه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

ای بابا عادت میکنی منم 14 ساله غربتم تقریبا ماهی یا دو ماهی یبار میبینمشون ولی عادت کردم دیگه دلم ت ...

غربتم.س سال ن تماس و نه رفت وآمد.قهریم.اوایل گریه ها کردم ک نگوووو.این س سال سنگدلی روازشون یادگرفتم

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
دقیقاااااااااا همینطوره😮‍💨 هم سخته هم شیرینه اصلا نمیدونم خوشحال باشم بعد دو سال میرم پیش همسر یا ...

بعد دوسال....دست راستت رو سر من

البته ما هیچوقت نمیتونیم بریم چون خانواده شوهرم عجیییییب وابسته به ما هستن

پدرشوهرم اگه ی روز پسرمو نبینه روز بعد سر صبح میاد میبرتش🙁😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

غربتم.س سال ن تماس و نه رفت وآمد.قهریم.اوایل گریه ها کردم ک نگوووو.این س سال سنگدلی روازشون یادگرفتم

آخی کاش قهر نبودین

از قهر متنفرم

دوری و دوستی، دوست دارم

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بعد دوسال....دست راستت رو سر من البته ما هیچوقت نمیتونیم بریم چون خانواده شوهرم عجیییییب وابسته به ...

این یه نعمته برای بچت

دریافت انرژی مثبت زیاد

بعد دوسال....دست راستت رو سر من البته ما هیچوقت نمیتونیم بریم چون خانواده شوهرم عجیییییب وابسته به ...

ای جاااان 😍🥰🥰 

مهم نیست کجایی مهم اینه خوشبخت باشی منم همسرم از بچگی اونور بود و عاشق شدم وگرنه هیچوقت نمیرفتم

ای جاااان 😍🥰🥰  مهم نیست کجایی مهم اینه خوشبخت باشی منم همسرم از بچگی اونور بود و عاشق شدم و ...

آمریکا میری؟