2777
2789
عنوان

دلم برا خانوادم تنگههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 12 بازدید | 26 پست
این یه نعمته برای بچت دریافت انرژی مثبت زیاد

واقعا نعمته

بابابزرگ خوب و دلسوزیه هم برای من هم برای بچه هام 

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جاااان 😍🥰🥰  مهم نیست کجایی مهم اینه خوشبخت باشی منم همسرم از بچگی اونور بود و عاشق شدم و ...

همچنین عزیزم

🩷🩷🧡🧡

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

آخی کاش قهر نبودین از قهر متنفرم دوری و دوستی، دوست دارم

سرمسایل خیلی کوچیک.اونا کش دادن.قراربود تودلم میگفتم آشتی میکنم.یه روز بعد یه یسال اومدن گفتن خواهرت ازدواج کرد.بقران بعد شنیدنش مغزم تکون خورد.گفتم پس من کجابودم چرانگفتین.مادرم گفت مگه توآدمی دعوتت کنم.ازجوابش خشکم زد.بشدت عصبانی شدم.گفتم علط کردین اومدین خونه من.ازراهی ک اومده بودن برگشتن...

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
ای بابا عادت میکنی منم 14 ساله غربتم تقریبا ماهی یا دو ماهی یبار میبینمشون ولی عادت کردم دیگه دلم ت ...

اوایلش یه حس بی قراری نداشتی؟

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
اوایلش یه حس بی قراری نداشتی؟

چرا تا دو سه سال سخت تر بود ولی دیگه الان عادت کردم این جا، جا افتادیم بچه ها کلاس میرن خودم شاغل شدم دوست و همکار پیدا کردم، سرم شلوغه اذیت نمیشم

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

چرا تا دو سه سال سخت تر بود ولی دیگه الان عادت کردم این جا، جا افتادیم بچه ها کلاس میرن خودم شاغل شد ...

اره ادم سرش شلوغ باشه کمرنگ تر میشه براش

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚