2777
2789
عنوان

عابروم رفت😭

281 بازدید | 48 پست

مادر شوهرم و پدرشوهرم دیشب مهمونم بودن بعد من دوتا اتاق دارم که دراشون جداس و کلا جدا از همن اونا رفتن تو اتاق اونیکی ما اومدیم تو اتاق خودمون درم نبسته بودیم فک کردیم که کسی نمیاد و خوابن یهویی مادرش اومد در رو باز کرد مام داشتیم....  میکردیم میخواست بگه اب تموم شده و پمپ کلیدش کجاست سر همین من تا صبح خوابم نبرد و حس خجالت داشتم البته شوهرم خوب جمعش کرد از زیر پتو لباسشو پوشید البته مادرشوهرمم دید اینجوریه سریع درو بست و رفت ولی خجالت میکشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا عادت دارم تنها هم باشم واسه لباس عوض کردن هم درو ببندم وای به حال .... 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

حقتونه تا شما باشید درو ببندید🤣🤣حالا هم بیخیال یادت باشه مادرشوهرت و پدرشوهرت هم زمانی این کارا کردن

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله

مادرشوهرت اشتباه کرده اومده تو

ولی یاد خودم افتادم که هر زمانی شوهرم باید میکرد....خب مرد حسابی یه شب مهمون داری بیخیال شو یا لااقل صبر کن قطعا خوابیده باشن 

درهر صورت مادرو پسر مقصرن ن شما

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چرا همیشه مادرشوهرا مزاحم میشن میفهمن مثل اینکه😐

مادرشوهرم اصلا به روم نیورده ولی مطمئنم به پدرشوهرم گفته سر صبحونه پدرشوهرم میخندید منو میدید یا شوهرمو بعد میگفت هعی این پسر کوچیکه هم یعنی بزرگ شده

درباز بود خواهر ادم برای این کار در باسد ببنده خداقل صدا نره

آره خب،ولی ایشونم باید از بیرون صداشون میزده. نه اینکه اون موقع شب یهویی بره تو اتاق

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
مادرشوهرم اصلا به روم نیورده ولی مطمئنم به پدرشوهرم گفته سر صبحونه پدرشوهرم میخندید منو میدید یا شوه ...

🤣🤣🤣🤣

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

مادرشوهرم اصلا به روم نیورده ولی مطمئنم به پدرشوهرم گفته سر صبحونه پدرشوهرم میخندید منو میدید یا شوه ...

وای فقط اون قسمت پسرکوچیکه هم بزرگ شد🤣🤣

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله