2777
2789

انقد رو مخمه تو ۶ ماه گذشته ۸ میل خرج کردم ژل نورامیس ۳ بار زدم در کل ۴ سیسی ژل زدم ولی نصف بیشترش جذب میشه همون روزای اول ، نورامیس مثلا برند خوبی بود و فکر میکردم دیر جذب میشه ولی زود جذب شد ، الان نمیدونم چکار کنم ، بنظرتون برند ارزونتر بزنم بیشتره ماندگاریش؟؟ شما چند سیسی ژل زدی. تا به فرم دلخواهتون رسید لبتون 

❤️

۴ سیسی زدی ۸ تومن ! 

من پارسال ی سیسی زدم ۷ تومن جذب شد🤣

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جذب شذ؟

ارره فقط همون روز خوب بود😄

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

قبلشم یک و نیم سیسی از ی برند دیگه(ارزون تر) زده بودم  داغون کرد تبخال زده بود لبم .واسه ترمیم ک رفتم گفت ی برند بهترشو میزنم ک اونم همون روز خوب بود البته من خودم خیییلی طبیعی میخواستم نمیگم کامل جذب شده فرم لبم  بهتر شده ولی  اصلا  کسی متوجه نمیشه