2777
2789

ترو خدا یکی کمکم کنه اگه می دونه من چمه 

امشب با نامزدم داشتم چت می کردم برای اولین بار راجب موضوعات جنسی حرف زد 

وقتی پیاماشو دیدم بالای گوشیم سینشون نکرده دادمو خاموش کردم حالممم خیییلی بد شدم زدم زیر گریه الانم دارم هق هق می کنم هر کار می کنم خوب نمیشم 

نمی دونم شایدم اون چیز خاصی نگفت ولی من این واکنشو داشتم خیلی حالم بده😭😭😔😔😔😔😔

تا اطلاع ثانوی پرشه شرم میاد😐😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا وقتی چیزو نمی دونی فضاوت می کنی الکی؟ 

باشه ببخشید . 

خب شبیهه بچها حرف زدی حالا نامزدت درمورد این مسائل حرف زد فقط حرفشو زده اینجور ناراحت شدی فردا پس فردا باهاش ازدواج کردی میخوای چیکارکنی بازم گریه و زاری؟؟

باشه ببخشید .  خب شبیهه بچها حرف زدی حالا نامزدت درمورد این مسائل حرف زد فقط حرفشو زده اینجور ...

خوب می گم شایدم اون حرف طبیعی زده ولی من نمی دونم چه مرگم شد 😔😔

خوب می گم شایدم اون حرف طبیعی زده ولی من نمی دونم چه مرگم شد 😔😔

میدونی بنظرم همه‌ی دخترا از این حرفا بدشون میاد و حس بد میگیرن منتها بعضیاشون خیلی کم و بعضیا خیلی شدید واکنش میدن (مخصوصا با کسی ک هنوز شوهر و محرمشون نشده)ناراحت نباش بنظرم حست طبیعیه 

میدونی بنظرم همه‌ی دخترا از این حرفا بدشون میاد و حس بد میگیرن منتها بعضیاشون خیلی کم و بعضیا خیلی ش ...

هرچی که هست وقتی کوچیک ترین اشاره به اون موضوع کرد 

حالم بهم خورد از حرفش حس میکنم فقط به خاطر اون چیزا منو می خواد کسی که ادعا می کنه عاشقمه شایدم مشکل از منه 

و ازدواج کردن برام زوده😔😔😔

هرچی که هست وقتی کوچیک ترین اشاره به اون موضوع کرد  حالم بهم خورد از حرفش حس میکنم فقط به خاطر ...

چند سالته؟قشنگ بهش بفهمون که دوست نداری از این حرفا باهات بزنه چه پروعن این مردا ببین منم بایکی ۵ ساله تورابطم مث توعم انقد ااذیت میشم اگه بخواد همچین بحثی بیاره منم حالم بد میشه ولی دیگه گریه و زاری نمیکنم

چند سالته؟قشنگ بهش بفهمون که دوست نداری از این حرفا باهات بزنه چه پروعن این مردا ببین منم بایکی ۵ سا ...

۲٠سالمه فعلا که دوست ندارم باهاش حرف بزنم جواب پیاما و زنگاشم ندادم🥺