2777
2789

همسرم خیلی  روی اندام حساس 

اندام خوبی هم داشتم 

اما الان بچه شیر میدم 

و حس میکنم از همین ابتدای کار وقتی سینه ام از شیر خالی میشه 

شل و نرم میشه 

راهی هست که هم شیر خودم و بدم هم سینه هام خراب نشه؟؟

قطعا شیرخودت حیف نیست از بچه محرومش کنی 

سینت که هرکاری کنی افتاده میشه حتی اگه بچه شیرندی چون تغییرات بارداری باعث افتادگی سینه میشه 

بعد از اینکه بچتو از شیر گرفتی به آقاییت بگو سرکیسه رو شل کنه برو لیفتش کن 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی نکنه بچتو از شیرت محروم کنی....کلی سلولای بنیادی و گلبولای سفید و کلی چیزای خوب دیگه از شیر مادر میرسه بچه

با عشق بچتو شیر بده و لذت ببر.... ول این حرفا کن....حاملگی و بچه داری رو همهچی خانم اثر میزاره... همیشه که فابریک نمیمونی... زندگیه دیگه

من ب سایز  تا ۸۵ ۸۰رسید... الان دوباره ۷۵ شده..من تازه چیزی نمیبستم بدم میومد حس خفگی داشتم... ...

الان آویزون شدن ؟؟من همین تصمیم و دارم ولی از آینده میترسم مخصوصا که زایمان طبیعی بودم و کلا حس میکنم به فنا رفتم دیگه سینه هام خراب شه ک هیچی دیگه 

از پروتز و عمل و این حرفا وحشت دارم 

من بخدا اگه میتونستم هیچ وقت هیچ وقت بچمو شیرخشکی نمیکردم من سر شیردهیم نابود شدم نابود طوری که گفتن باید بری اتاق عمل دیگه با یه سینه تا پنج ماهگی درکنار شیرخشک خورد بعد از پنج ماهگی دیگه کلا سینه رو ول کرد چسبید به شیرخشک ،شیرخشک صدبرابر سخت تر از شیرمادره شیرمادر بچت که بزرگتر شد قشنگ شبا میزاری دهنش هم خودت میخوابی هم بچت ولی شیرخشک باید مدام آب جوش داشته باشی تو خواب باید بیدارشی شیردرست کنی چشات غرق خوابه باید دمای آب رو کنترل کنی شیشه بشور مواظب باش مریض نشه چون شیر مادر آنتی بادی داره و بچه رو درمقابل بیماری مقاوم میکنه ولی شیرخشک فقط شکمشو پر میکنه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚