2777
2789

سلام شما مادر هستید و سیگار و قلیون هم میکشید؟

من تازه باردار شدم

جدا از این که مشخصه تو دوران بارداری و شیردهی ضرر داره. میشه از تجربیاتتون بهم بگید؟ تا حالا با بچه تون چالش داشتید؟ یا توی بارداری مثلاً ؟ 

در خود بجوی هر آنچه هستی که تویی 

خب ممنوعه

من باردار نشدم ولی سیگاری بودم و ترک کردم

توی بارداری تاثیر شدید روی مغز کودک داره و صد درصد ممنوعه یعنی یه پک هم نه

قلیونم که از سیگار بدتره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بارداری نباید بکشی تمام. دیگه جای سوال و چالش و این مزخرفات نیست به دنیا هم اومد جلوش و جایی که هواش بهش میخوره نباید بکشی لباستم باید عوض کنی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در بارداری برای سلامتی بچه مضر هست. هیچ وقت نکش. سعی کن بخاطر بچت ترک کنی.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

یه 2سال 3سال طاقت بیار خب ! بارداری و شیردهی بگذره

بعد از اونم به خاطر تربیت بچه ملاحظه کن ....جلوش اصلا ....فک‌نکن که نمی‌فهمه 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
بارداری نباید بکشی تمام. دیگه جای سوال و چالش و این مزخرفات نیست به دنیا هم اومد جلوش و جایی که هواش ...

منم نمی‌کشم عزیزم چرا انقدر عصبانی هستید،؟

در خود بجوی هر آنچه هستی که تویی 
بارداری نباید بکشی تمام. دیگه جای سوال و چالش و این مزخرفات نیست به دنیا هم اومد جلوش و جایی که هواش ...

من اگه کاره ای بودم تو این مملکت دخترایی که قلیون می‌کشیدن رو اندازه دوتا خر ابلق کتک میزدم

من اگه کاره ای بودم تو این مملکت دخترایی که قلیون می‌کشیدن رو اندازه دوتا خر ابلق کتک میزدم

اون دیگه بدن خودشونه ولی اینجا پای بچه بی گناه وسطه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
منم نمی‌کشم عزیزم چرا انقدر عصبانی هستید،؟

سوال و شک  نداره  آخه باید محکم باشی مسئولی در قبال اون بچه