2821
2789
عنوان

نکته مهم

76 بازدید | 8 پست

من به خودم نباید اجازه بدهم در تاپیکی که مطابق میلم نیست وارد شده و به کسی توهین و یا تهمت بزنم اینجا سایت تبادل نظر است و هر کسی می تواند عقیده شخصی خودش را بیان کند .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به حرف بله خیلیا میدونن اما به عمل متاسفانه اینجور نیست  البته مخاطبم شما نبودید یه عده خاص بو ...

من یک تاپیک گذاشتم و نظرم اعلام کردم که زن و شوهر نباید خیلی بهم حساس باشند و باید بتوانند یک مقداری دور از هم باشند تا قدر همدیگه رو بفهمند و ..بعد یک خانمی میگه حتما قصد خیانت داری؟!

من یک تاپیک گذاشتم و نظرم اعلام کردم که زن و شوهر نباید خیلی بهم حساس باشند و باید بتوانند یک مقداری ...

آخه کدوم مردی میاد تو سایت نی نی سایت واسه خیانت بعد اینهمه واتساپ و تلگرام و ...من اگه این سایت وارد میشوم فقط برای اینکه دوست دارم نظرات همه رو بدانم

من یک تاپیک گذاشتم و نظرم اعلام کردم که زن و شوهر نباید خیلی بهم حساس باشند و باید بتوانند یک مقداری ...

من نمیدونم از چه سالی وارد اینجا شدید من کاربر قدیمی هستم 

متاسفانه میتونم بگم سایت مثه سال های اولی که من اومدم اینجا نیست ، راحت قضاوت می کنن ، راحت دل میشکونن 

درکتون می کنم متاسفانه چن روز قبل هم منو قضاوت کردن بی دلیل و اونقدری دلمو شکستن که تصمیم گرفتم دیگه تاپیکی نسازم و تاپیک هامم بدم پاک کنن و هر چه سریعتر تعلیق شم و دیگه برنگردم

«دندان به جگر بگذار یک گام دگر باقیست / این ظرف هلاهل را یک جام دگر باقیست»