2789
عنوان

نکته مهم

76 بازدید | 8 پست

من به خودم نباید اجازه بدهم در تاپیکی که مطابق میلم نیست وارد شده و به کسی توهین و یا تهمت بزنم اینجا سایت تبادل نظر است و هر کسی می تواند عقیده شخصی خودش را بیان کند .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به حرف بله خیلیا میدونن اما به عمل متاسفانه اینجور نیست  البته مخاطبم شما نبودید یه عده خاص بو ...

من یک تاپیک گذاشتم و نظرم اعلام کردم که زن و شوهر نباید خیلی بهم حساس باشند و باید بتوانند یک مقداری دور از هم باشند تا قدر همدیگه رو بفهمند و ..بعد یک خانمی میگه حتما قصد خیانت داری؟!

من یک تاپیک گذاشتم و نظرم اعلام کردم که زن و شوهر نباید خیلی بهم حساس باشند و باید بتوانند یک مقداری ...

آخه کدوم مردی میاد تو سایت نی نی سایت واسه خیانت بعد اینهمه واتساپ و تلگرام و ...من اگه این سایت وارد میشوم فقط برای اینکه دوست دارم نظرات همه رو بدانم

من یک تاپیک گذاشتم و نظرم اعلام کردم که زن و شوهر نباید خیلی بهم حساس باشند و باید بتوانند یک مقداری ...

من نمیدونم از چه سالی وارد اینجا شدید من کاربر قدیمی هستم 

متاسفانه میتونم بگم سایت مثه سال های اولی که من اومدم اینجا نیست ، راحت قضاوت می کنن ، راحت دل میشکونن 

درکتون می کنم متاسفانه چن روز قبل هم منو قضاوت کردن بی دلیل و اونقدری دلمو شکستن که تصمیم گرفتم دیگه تاپیکی نسازم و تاپیک هامم بدم پاک کنن و هر چه سریعتر تعلیق شم و دیگه برنگردم

«دندان به جگر بگذار یک گام دگر باقیست / این ظرف هلاهل را یک جام دگر باقیست»