nazi6368 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2337 عنوان باردارا یه لحظه میشه بیایید ممنون 210 بازدید | 27 پست توسونوگرافی انومالی دکترم گفت طول سرویکس ۳۴ هست وبچه یه کم پایینه کسی تجربه ای داره دراین مورد ممنون میشم راهنماییم کنید کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊 1403/03/10 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazi6368 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2337 نترس نگران نباش ، فقط کار نکن و استراحت داشته باش والا الان ازدیشب همش رومبل درازکشیدم ترسیدم اصلااا ...مال شمانمیدونی چندهست؟؟رنج نرمال رونمیدونی چنده؟؟ کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
nazi6368 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2337 بالای ۳۰ اوکیه فقط باید رعایت کنید که پایین تر نیاد خیلی ترسیدم میگم نکنه خدایی نکرده چیزی بشه 😔😔تااللان خیلی زحمت کشیدم وسختی کشیدم دخترم وهمسرم نمیزارن دست به هیچی بزنم میترسم جیزی بشه اونا غصه بخورن کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
tara6612 عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1515 والا الان ازدیشب همش رومبل درازکشیدم ترسیدم اصلااا ...مال شمانمیدونی چندهست؟؟رنج نرمال رونمیدونی چند ... ببین مال خواهرم ۲۷ بود توی هفت ماهگی یعنی تو خیلی بهتری ولی مال من ،نمیدونم چون هنوز انومالی نرفتم فقط نباید کار کنی و استراحت داشته باش
nargessssi عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3264 خیلی ترسیدم میگم نکنه خدایی نکرده چیزی بشه 😔😔تااللان خیلی زحمت کشیدم وسختی کشیدم دخترم وهمسرم نمیز ... نگران نباش عزیزم استرس خوب نیس خدا کمک میکنه🌱فقط مراقب باش و استراحت کن
nazi6368 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2337 ببین مال خواهرم ۲۷ بود توی هفت ماهگی یعنی تو خیلی بهتری ولی مال من ،نمیدونم چون هنوز ا ... وای ۲۷هم خیلی کمه ولی شاید خاهرت ماهش بالاترباشه طبیعی باشه من ۵ماهمه و۳۴هست ...من بارداری قبلی اصلاا نمیدونستم طول سرویکس چی هست اصلاا کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
nazi6368 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2337 نگران نباش عزیزم استرس خوب نیس خدا کمک میکنه🌱 فقط مراقب باش و استراحت کن توکل برخدا هرچی خودش صلاح میدونه 🙏🙏 کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
tara6612 عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1515 وای ۲۷هم خیلی کمه ولی شاید خاهرت ماهش بالاترباشه طبیعی باشه من ۵ماهمه و۳۴هست ...من بارداری قبلی اصلا ... نه مال خواهرم طبیعی نیست هر چی ماه بره بالاتر باید بیشتر باشه چون بچه میکشه بالاخواهرم همون ۷ ماهگی زایمان کرد خداییش بود بچه موند
ell25 عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1072 برامن ۳۵ بود اخرین بار که رفتم سونو ،دکتر هم راجب استراحت چیزی نگفت خودم رعایت میکنم ولی نباید خیلی هم یکجا بشینی یا دراز بکشی ،استراحت زیادم خطرناکه
78hana78 عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2724 آنومالی که رفتم گفت ۳۴ هست.هم سونوگرافی هم دکتر زنان گفتن خوبه. تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
nazi6368 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2337 نه مال خواهرم طبیعی نیست هر چی ماه بره بالاتر باید بیشتر باشه چون بچه میکشه بالا خواهرم همون ... خداروشکرر کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
nazi6368 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2337 برامن ۳۵ بود اخرین بار که رفتم سونو ،دکتر هم راجب استراحت چیزی نگفت خودم رعایت میکنم ولی نباید خیلی ... نه یه بچه دیگه دارم نمیتونم استراحت مطلق باشم کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
nazi6368 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2337 آنومالی که رفتم گفت ۳۴ هست. هم سونوگرافی هم دکتر زنان گفتن خوبه. من انومالی رفتم گفت ۳۴ چندروزبعد اکوی قلب جنین رفتم و طول سرویکس وگفت ۴۵ گفتم من انومالی رفتم گفته ۳۴ وبچه پایین گفت اصلااا طول سرویکست ۴۵ هست وبچه پایین نیس حالا نمیدونم کدوم درسته همینجورموندم 🤔🤔🤔 کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊