2777
2789

توسونوگرافی انومالی دکترم گفت طول سرویکس ۳۴ هست وبچه یه کم پایینه کسی تجربه ای داره دراین مورد ممنون میشم راهنماییم کنید 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس  نگران نباش ، فقط کار نکن و استراحت داشته باش

والا الان ازدیشب همش رومبل درازکشیدم ترسیدم اصلااا ...مال شمانمیدونی چندهست؟؟رنج نرمال رونمیدونی چنده؟؟

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
بالای ۳۰ اوکیه فقط باید رعایت کنید که پایین تر نیاد

خیلی ترسیدم میگم نکنه خدایی نکرده چیزی بشه 😔😔تااللان خیلی زحمت کشیدم وسختی کشیدم دخترم وهمسرم نمیزارن دست به هیچی بزنم میترسم جیزی بشه اونا غصه بخورن 

والا الان ازدیشب همش رومبل درازکشیدم ترسیدم اصلااا ...مال شمانمیدونی چندهست؟؟رنج نرمال رونمیدونی چند ...

ببین مال خواهرم ۲۷ بود توی هفت ماهگی 

یعنی تو خیلی بهتری 

ولی مال من ،نمیدونم چون هنوز انومالی نرفتم 

فقط نباید کار کنی و استراحت داشته باش 

خیلی ترسیدم میگم نکنه خدایی نکرده چیزی بشه 😔😔تااللان خیلی زحمت کشیدم وسختی کشیدم دخترم وهمسرم نمیز ...

نگران نباش عزیزم استرس خوب نیس خدا کمک میکنه🌱

فقط مراقب باش و استراحت کن

ببین مال خواهرم ۲۷ بود توی هفت ماهگی  یعنی تو خیلی بهتری  ولی مال من ،نمیدونم چون هنوز ا ...

وای ۲۷هم خیلی کمه ولی شاید خاهرت ماهش بالاترباشه طبیعی باشه من ۵ماهمه و۳۴هست ...من بارداری قبلی اصلاا نمیدونستم طول سرویکس چی هست اصلاا

نگران نباش عزیزم استرس خوب نیس خدا کمک میکنه🌱 فقط مراقب باش و استراحت کن

توکل برخدا هرچی خودش صلاح میدونه 🙏🙏

وای ۲۷هم خیلی کمه ولی شاید خاهرت ماهش بالاترباشه طبیعی باشه من ۵ماهمه و۳۴هست ...من بارداری قبلی اصلا ...

نه مال خواهرم طبیعی نیست 

هر چی ماه بره بالاتر باید بیشتر باشه چون بچه میکشه بالا

خواهرم همون ۷ ماهگی زایمان کرد 

خداییش بود بچه موند

نه مال خواهرم طبیعی نیست  هر چی ماه بره بالاتر باید بیشتر باشه چون بچه میکشه بالا خواهرم همون ...

خداروشکرر

برامن ۳۵ بود اخرین بار که رفتم سونو ،دکتر هم راجب استراحت چیزی نگفت خودم رعایت میکنم ولی نباید خیلی ...

نه یه بچه دیگه دارم نمیتونم استراحت مطلق باشم 

آنومالی که رفتم گفت ۳۴ هست. هم سونوگرافی هم دکتر زنان گفتن خوبه.

من انومالی رفتم گفت ۳۴ چندروزبعد اکوی قلب جنین رفتم و طول سرویکس وگفت ۴۵ گفتم من انومالی رفتم گفته ۳۴ وبچه پایین گفت اصلااا طول سرویکست ۴۵ هست وبچه پایین نیس حالا نمیدونم کدوم درسته همینجورموندم 🤔🤔🤔