2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست
خوب که نه والا هر روز باید پاهاشو ماساژ بدم همچنین کمر چون درد میکنه دعا کن بهتر باشه 

چشم حتما 

همین که زنده موندن معجزه است پس خیلی زود هم بهبود کامل پیدا میکنن ایشالا

ممنون گلم اعتقادم دارم هر چی که خدا بخواد اتفاق میوفته می دونستم خدا خیلی هوامو داره

ازش بخواه و مطمئن باش بهت میده و خودتو تصور کن تو زمان حال که به خواسته ات رسیدی و براشون ذوق کن. اینجوری خدا بهت میده

وقتی یه آرزو یا خواسته ای داری تو سفارششو به خدا دادی و خدا برات نگه داشته که به وقتش ( زمانی که تو گنجایششو داری بهت بده)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش بخواه و مطمئن باش بهت میده و خودتو تصور کن تو زمان حال که به خواسته ات رسیدی و براشون ذوق کن. ای ...

کاملا درسته ارزوهایی که یه روزی گفتم به خدا شاید زمان گذشت فراموش کردم بعدش خدا به وقتش بهم داده یادم افتاده یه روزی اینو از خدا خواستم من یادم رفت اما خدا یادش نرفت

کاملا درسته ارزوهایی که یه روزی گفتم به خدا شاید زمان گذشت فراموش کردم بعدش خدا به وقتش بهم داده یاد ...

منم‌ به هر چی که از خدا خواستم بهم داد بعضیاشونم که دیر بهم داد فهمیدم دلیلش چی بوده چون اون زمان ظرفیت روحیم برای رسیدن به اون چیزی که میخواستم پایین بود.