من باتاپيك خواهرم اومدم ،.خوب توروخدانگين جاري خوبه وازين حرفاااا فقط راهنماييم كنين .كلا فكر ميكنه سرتره اينو بگم خونواده من از هررررلاظي ازشون بالانرن اينو همه ميدونن من از هر لحاااظ نميگم خيلي بالاييم ولي ازونا بالاترن از هرلحاااظ كارايي كه خونوادم در حقم ميكنن ١درصدشو اونا بره دخترشون نميكنن حالا...خدااانكنه من چيزي بخرم واسه خونم يا كار خاصي كنم چشم و ابرو مينداره و از ين مدلياست كلا عقدشو سر ماها خالي ميكنه ميگه اره توشوهرت به فكرته و ازين حرررفاااا،،،طوري ادا اطوار مياد كهانگلر دارم پول اينو خرج ميكنم اينو بگم شوهرامون شريكن هايپر ماركت بزرگي داريم ...همش گردن ميزنه زيرزيركي لباساتو كاراتو ميبينه همش ميخواد به همه نشون بده ما و بچه هامون ول خرجيم خرجمون بيشتره بريز به پاشاي بيخووووود يه عالم از اين كاراي الكي،....ميخواد توجمع خودشو به عنوان جاري بزرگ باسياست نشون بده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بهترین روش حالا نه تنها در مقابل جاری کلا در زندگی اینه که انقدر مشغول زندگی و پیشرفت خودت باشی که دیگه اهمیتی به دیگران و حرفاشون ندی.سعی کن یکم پنهانکار تر باشی و هر چیزی رو تا لازم نشده علنی نکنی که یکم حساسیت ها کمتر بشه
خستم كرد اصلا اجازه حرف زدن بهت نميده چاپلوسي بيييييش از اندازه و حد كلا ميخواد مثل بچه باهات رفتار كنه زير نظر بگيرتت ازم اتو ميگيره به شوهرش ميگه شوهرشم به شوهر من ميگه و شوهرمنم بهم ميگه و ازين داستانا جديدا ميخواد خرابم كنه فقط غرغر ميكنه نميدونم چرا پيش من آخخخخه
بخدارابطمو كمتر كردم كار خاصي نميكنم كلا همش ميخواد پيش من از شوهرش و كارش بگه و اين مدليه اگه تو خونم چيزي ببينه بخدا انگار پول شامشو من گرفتم خرج كردم كلا ميخواد به من خيبييلي نشون بده مابيشتر داريم شما كمتر نميدونم چرا گيره اينه
معلومه حسادت میکنه بخاطر همینه همه چیزو یادش میمونه .فقط کافیه بیشتر خوش بگذرونی تا اتیشی شه .وقتی از خریداتون ایراد میگیره بگو همسرم زحمت میکشه که ما در اسایش باشیم الان جوونیم هرچیزی دوس داریم میخریم بیچاره اونا که برا زنو بچشون ارزش قایل نیستن و فقط فکر جمع کردن مال دنیا هستن